FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΣ Πύργος: Νέα δυνατή προσθήκη ο Γιάννης Λούσκος

Ημερομηνία: 12-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιάννης Λούσκος είναι η νέα δυνατή μεταγραφή του ΠΑΣ Πύργος ενόψει του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας. Ο 24χρονος αμυντικός την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Πανηλειακό όπου είχε 19 συμμετοχές στην Α΄ Κατηγορία, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης, μεταξύ άλλων, σε Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου, Θύελλα, Αίαντα και Ενιπέα, επίσης στην Α΄ Κατηγορία. Ένας δυναμικός αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί ως ακραίος μπακ αλλά και κεντρικός αμυντικός και αναμένεται να δώσει λύσεις στην ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΣ Πύργος.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Πύργος

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον 24χρονο (γεν. 10/2/2000) μεσοαμυντικό, Γιάννη Λούσκο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει την ικανότητα να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα της μεσοαμυντικής γραμμής, αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος του Πανηλειακού κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιώντας συνολικά 19 εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Προηγουμένως, ο ταχυδυναμικός μπακ-χαφ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Λευκό Αστέρα Σκουροχωρίου, καταγράφοντας συνολικά 29 συμμετοχές και 2 γκολ σε Α1 Κατηγορία και κύπελλο Ηλείας, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει και πάλι τη φανέλα του Πανηλειακού (Γ΄ Εθνική), καθώς επίσης και αυτές των Ατρομήτου Βαρβάσαινας (Α2 Ηλείας), Θύελλας Πύργου (Α1 Ηλείας), Αίαντα Γαστούνης (Α1 Ηλείας) και Ενιπέα Λαντζοΐου (Α1 Ηλείας).

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένειά μας, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την θέληση που έδειξε να ενισχύσει την προσπάθεια και του ευχόμαστε υγεία, πολλές χαρές και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας».

Φωτο: Vaggelis Dimitropoulos


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot