FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΣ Πύργος: Νέα δυνατή μεταγραφή ο Ρωμαίος

Ημερομηνία: 02-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Φωτό: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Ο Θοδωρής Ρωμαίος είναι η νέα δυνατή μεταγραφή του ΠΑΣ Πύργος, ο οποίος ενισχύεται σημαντικά ενόψει του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας, στο οποίο θα συμμετάσχει όπως όλα δείχνουν. Ο 24χρονος μεσοαμυντικός, Θοδωρής Ρωμαίος, τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Πήγασο Πρασίνου και στην Α΄ Κατηγορία, με ένα διάλειμμα 6 μηνών στον Πανηλειακό την προηγούμενη σεζόν, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου και Ν. Κόροιβο Κατσαρού.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Πύργος

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον 24χρονο (γεν. 7/10/1999) μεσοαμυντικό, Θοδωρή Ρωμαίο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει την ικανότητα να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις του άξονα της μεσοαμυντικής γραμμής, αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο στην εξαιρετική πορεία του Πήγασου Πρασίνου την τελευταία τριετία, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση δύο διαδοχικών πρωταθλημάτων σε Β’ και Α2 Ηλείας, φτάνοντας μέχρι την κορυφαία κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου και κάνοντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με τη μετακίνησή του στον Πανηλειακό. Συνολικά σε αυτά τα δυόμισι χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα του Πήγασου, όπου επέστρεψε και πάλι τον περασμένο Ιανουάριο μετά το σύντομο πέρασμά του από τη μεγάλη ομάδα του Νομού, πραγματοποίησε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 11 τέρματα. Κατά το παρελθόν ο ικανός μεσοαμυντικός έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Λευκού Αστέρα Σκουροχωρίου (Α2 Ηλείας) και Νέου Κοροίβου Κατσαρού (Α1 και Α2 Ηλείας).

Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή στην οικογένειά μας, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την θέληση που έδειξε να ενισχύσει την προσπάθεια και του ευχόμαστε υγεία, πολλές χαρές και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot