FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΣ Πύργος: Μεταγραφή από την Α΄ Κατηγορία!

Ημερομηνία: 10-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΣ Πύργος πραγματοποίησε μια σπουδαία μεταγραφή για τα δεδομένα της Γ΄ Κατηγορίας. Απέκτησε τον 20χρονο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, Μάριο Μουζάκι, που τα τελευταία 4 χρόνια έπαιζε στην Α΄ Κατηγορία με την Θύελλα Καταραχίου. Ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που δημιουργεί και σκοράρει και αναμένεται να κάνει την διαφορά στην ομάδα του Πύργου.

Ο Μουζάκι, μάλιστα, έπαιξε για πρώτη φορά με τον ΠΑΣ Πύργος την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως και σκόραρε κιόλας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Πύργος:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον 20χρονο (γεν. 28/9/2003) μέσο, Μάριο Μουζάκι, ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο άκρως ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πραγματοποίησε ήδη το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΣ στη νικηφόρα αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό Ζαχάρως πετυχαίνοντας μάλιστα ένα γκολ εξαιρετικής σημασίας και ομορφιάς, έκανε τα πρώτα του βήματα στο τοπικό ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 15 ετών αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Α2 Ηλείας με την ομάδα του Αργοναύτη Κατακόλου, καταγράφοντας συνολικά 25 συμμετοχές. Στην ομάδα του Κατακόλου αγωνίστηκε συνολικά για μιάμιση σεζόν φορώντας τη φανέλα της 34 φορές και πετυχαίνοντας 3 γκολ σε Α2 και Β΄ Ηλείας. Τον Ιανουάριο του 2020 ο πολυσύνθετος χαφ μετακινήθηκε στην Θύελλα Πύργου όπου αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα, έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων 18 συμμετοχές με 3 γκολ στα πρωταθλήματα της Α1′ και Α2′ Ηλείας. Καλωσορίζουμε τον Μάριο στην οικογένειά μας, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη νέα προσπάθεια και του ευχόμαστε υγεία, πολλές χαρές και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας».

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος