FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΣ Πύργος: Επί τάπητος το πλάνο της νέας σεζόν

Ημερομηνία: 17-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ Πύργος για την πρώτη ιστορική σεζόν της παρουσίας της ομάδας στα γήπεδα της Ηλείας, η οποία προς διευκόλυνση όλων των μελών του σωματείου διενεργήθηκε σε δύο …δόσεις, με την πρώτη συνάντηση να γίνεται διαδικτυακά μέσω Zoom και τη δεύτερη να πραγματοποιείται το απόγευμα του Σαββάτου δια ζώσης όπως προβλέπει και το καταστατικό.

Στην πρώτη συνέλευση που διενεργήθηκε διαδικτυακά και στην οποία συμμετείχαν και μέλη του σωματείου που διαμένουν εκτός Ηλείας, συζητήθηκε η πορεία της ομάδας κατά την πρώτη σεζόν της ίδρυσής της και η παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, ενώ παρουσιάστηκε αναλυτικά ο οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης σεζόν, ο οποίος κι εγκρίθηκε ομόφωνα. Παράλληλα τέθηκαν επί τάπητος οι αγωνιστικοί στόχοι ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και κατατέθηκε ένας οικονομικός προϋπολογισμός για τη νέα σεζόν, που εγκρίθηκε επίσης ομόφωνα. Τέλος, πραγματοποιήθηκε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για διάφορα αγωνιστικά και οργανωτικά θέματα και κατατέθηκαν προτάσεις σχετικά με το πλάνο οικονομικής ενίσχυσης και τη διαδικασία εξεύρεσης πόρων ενόψει της νέας περιόδου, οι οποίες τέθηκαν προς ψήφιση στη δεύτερη συνέλευση.

Σε αυτήν ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία και πάρθηκαν οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με τα παραπάνω ζητήματα (ανανεωμένη διαδικασία εγγραφής μελών, συγκεκριμένο πλάνο οικονομικής ενίσχυσης μέσω χορηγιών, εκδηλώσεων, merchandise κ.ο.κ.), ενώ πραγματοποιήθηκε ο απαραίτητος καταμερισμός των διάφορων αρμοδιοτήτων που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία ενός αθλητικού συλλόγου, μεταξύ των παρευρισκόμενων -κι όχι μόνο- μελών. Τέλος, τέθηκε επί τάπητος ο αγωνιστικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν, με τα παρευρισκόμενα μέλη να αποφασίζουν ομόφωνα την έναρξη της υλοποίησης και εφαρμογής του. Ήδη οι πρώτες κινήσεις για το ρόστερ της ερχόμενης περιόδου έχουν ξεκινήσει, ενώ οι ανακοινώσεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν τις προσεχείς ημέρες. Το ίδιο θα συμβεί και με την ανανεωμένη διαδικασία εγγραφής μελών, μία διαδικασία ύψιστης και πρωταρχικής σημασίας απ’ την πρώτη στιγμή ίδρυσης του σωματείου λαϊκής βάσης που ονειρευτήκαμε δειλά-δειλά και υλοποιήσαμε το περασμένο καλοκαίρι, με την παρουσίαση των αναλυτικών λεπτομερειών της νέας διαδικασίας να αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η ενημέρωση του ΠΑΣ Πύργος καταλήγει ως εξής: «Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και με ακόμα μεγαλύτερη δίψα και αυταπάρνηση, πάντοτε με γνώμονα τις αδιαπραγμάτευτες αξίες μας! Γιατί …«αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει»! Μέχρι λοιπόν τα όνειρά μας να πάρουν «σάρκα και οστά»… Vamos Πυργάρα».  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot