FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΣ Πύργος: Δυνάμωσε με Τσιτσιρόπουλο και Νικολόπουλο

Ημερομηνία: 24-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΣ Πύργος προχώρησε σε δύο δυνατές μεταγραφές λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Ανακοίνωσε την Τετάρτη την απόκτηση του 32χρονου μεσοαμυντικού Γιώργου Τσιτσιρόπουλου και του 28χρονου μεσοεπιθετικού Γιάννη Νικολόπουλου.

Ο Τσιτσιρόπουλος

Ο Τσιτσιρόπουλος έχει μακρά θητεία σε ομάδες της Α΄ Κατηγορίας και συγκεκριμένα σε Αλφειό, Κένταυρο Μαγούλας, Σκουροχώρι, Ατρόμητο Βαρβάσαινας, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε στον Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας.

Η ανακοίνωση για Τσιτσιρόπουλο: «Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον 32χρονο (γεν. 18/9/1992) μεσοαμυντικό, Γιώργο Τσιτσιρόπουλο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει την ικανότητα να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα της μεσοαμυντικής γραμμής, πραγματοποίησε ήδη το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΣ στον τελευταίο αγώνα απέναντι στην Προοδευτική Μανωλάδας, ενισχύοντας πλέον την προσπάθεια αναγέννησης της μεγάλης ομάδας του Νομού μας κι εντός αγωνιστικών χώρων. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο σκληροτράχηλος μπακ-χαφ αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος στην προσπάθεια του Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας στην Α’ Κατηγορία της Ηλείας πραγματοποιώντας συνολικά 14 συμμετοχές, ενώ προηγουμένως φόρεσε με μεγάλη επιτυχία για μία διετία τη φανέλα του Αλφειού Επιταλίου καταγράφοντας συνολικά 38 συμμετοχές και 2 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κατά το παρελθόν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Λευκό Αστέρα Σκουροχωρίου (Α1′ και Α2′ Ηλείας), Κένταυρο Μαγούλας (Α1′ Ηλείας), ΑΟ Αμπελώνα (Β’ Ηλείας), ΑΟ Αγίου Γεωργίου (Β’ Ηλείας) και Ατρόμητο Βαρβάσαινας (Α1′ Ηλείας).

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένειά μας κι ως ποδοσφαιριστή πλέον, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την θέληση που έδειξε να ενισχύσει την προσπάθεια και του ευχόμαστε υγεία, πολλές χαρές και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας».

Ο Νικολόπουλος

Ο Νικολόπουλος έχει αγωνιστεί στον Πανηλειακό στη Γ΄ Εθνική και στην Α1 Κατηγορία κι επίσης, μεταξύ άλλων, στον Ξενοφώντα και στον Α.Ο. Κυπαρισσίας, ενώ την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Ώλενα.

Η ανακοίνωση για Νικολόπουλο: «Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον 28χρονο (γεν. 24/3/1996) μεσοεπιθετικό, Γιάννη Νικολόπουλο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες της Ηλείας και της Μεσσηνίας, με κορυφαία όλων φυσικά την παρουσία του στον Πανηλειακό τη σεζόν 2019-20 αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, συμφώνησε να ενισχύσει την προσπάθεια του κόσμου της μεγάλης ομάδας του Νομού μας, ενισχύοντας τον ΠΑΣ στο εν εξελίξει πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο ικανότατος μεσοεπιθετικός ηγήθηκε της προσπάθειας του ΑΠΟ Ώλενας στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, πραγματοποιώντας συνολικά 18 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 8 τέρματα. Με τη φανέλα του Πανηλειακού ο δυναμικός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε δύο διαφορετικές περιόδους (Γ’ Εθνική και Α1′ Ηλείας), έχοντας καταγράψει συνολικά 12 συμμετοχές στις δύο εξάμηνες παρουσίες του στην ομάδα, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Αστυπάλαια Κορυδαλλού (Α’ Πειραιά), Ξενοφώντα Κρεστένων (Α1′ Ηλείας), ΑΟ Κυπαρισσίας (Α’ Μεσσηνίας), Ατρόμητο Βαρβάσαινας (Β’ Ηλείας) και Πέλοπα Πύργου (Β’ Ηλείας).

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένειά μας, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην προσπάθειά μας και του ευχόμαστε υγεία, πολλές χαρές και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας».

Δύο πολύ καλές προσθήκες για την ομάδα των Μάκη Κόκκαλη-Γιάννη Βαρζελιώτη με έμπειρους παίκτες με παραστάσεις και από την μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου, που δυναμώνουν αρκετά τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot