FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΣ Κόρινθος: Φωνές για την διαιτησία και παραίτηση Κούγια

Ημερομηνία: 19-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΣ Κόρινθος αμέσως μετά την ήττα από τον Παναργειακό εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για την διαιτησία, ενώ ο διοικητικός επικεφαλής Αλέξης Κούγιας υπέβαλε την παραίτησή του, με αφορμή και την αποχώρηση του Ομίλου Πιέτρη από τα διοικητικά της ομάδας!

Η ανακοίνωση της Κορίνθου για την διαιτησία αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η βρώμικη εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει αρχηγό τον Γιάννη Παπαδόπουλο μαζί με τους Δανιήλ, Ντάσιο, Μάνδαλο, Σπυρόπουλο και τον Διαμαντίδη από τη Β. Ελλάδα έχουν μεταβάλλει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής σε βασίλειο του παγκοσμίου παράνομου στοιχήματος.

Σήμερα μπροστά σε 6.000 οπαδούς της Κορίνθου, από το 1′ ο πιο «βρώμικος» διαιτητής που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ο Μελιτζανίδης, ένας διαιτητής που έβριζε τους ποδοσφαιριστές μας για να τους προκαλέσει και να τους αποβάλλει, από το 1′ μέχρι το τελευταίο, δεν σφύριξε ούτε 1 φάουλ από τα δέκα και πλέον που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναργειακού έξω από την περιοχή τους και ανέκοψε τουλάχιστον 10 επιθέσεις μας μην αφήνοντας το πλεονέκτημα για να μη γίνει η ομάδα μας επικίνδυνη.

Το αποκορύφωμα ότι δεν έδωσε 2 καταφανέστατα πέναλτι εκ των οποίων στο 1 ήταν σε απόσταση 2 μέτρων από την φάση… Οι στημένοι διαιτητές μας έδωσαν μέχρι τώρα 64 κίτρινες κάρτες, 9 κόκκινες, 7 ανύπαρκτα πέναλτι εις βάρος μας και 1 μόνο υπέρ μας όταν κερδίζαμε ήδη 3-0…Θα τους κλείσουμε όλους φυλακή».

Δήλωση παραίτησης από τον Κούγια

Η δήλωση παραίτησης του Κούγια αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα και λόγω προσωπικών διαφωνιών με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δηλώνω αμετάκλητα ότι παύω να ασχολούμαι με οποιοδήποτε τρόπο με το σωματείο του ΠΑΣ Κόρινθος, που με την παρουσία μου ξαναμπήκε η Κορινθία στον ποδοσφαιρικό χάρτη και είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα να φέρω στο γήπεδο 6000 κόσμο…

Δυστυχώς τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. εκτός του κυρίου Παπαγιαννόπουλου που είναι ένας αγνός και ανιδιοτελής άνθρωπος, το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι τα πολιτικά και τα οικονομικά τους οφέλη από το Δήμο Κορίνθου.

Τις χειρότερες εντυπώσεις μου έχω για τον Γιώργο Πιέτρη. Σε αυτά τα 2 χρόνια δαπάνησα περισσότερα από 300.000 ευρώ για να ξαναστήσουμε αυτόν τον σύλλογο και δεν μετανιώνω για αυτό καθόλου, αλλά δεν μπορώ να γίνω υποχείριο κανενός για να αποκομίσει αυτός οικονομικά και πολιτικά οφέλη. Αγάπησα πάρα πολύ την ομάδα και τους οπαδούς της αλλά δυστυχώς σε αυτό το βρώμικο περιβάλλον της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου, εγώ δεν μπορώ να έχω κανένα μέλλον εάν και τα ίδια μέλη του Δ.Σ. δεν είναι μαζί μου μια γροθιά…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος