FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσιαστής ο Νίκος Ράπτης στην πιο hot νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση της  Ηλείας!

Ημερομηνία: 13-03-2024 | Συντάκτης:

28 γκρουπ και εκατοντάδες καρναβαλιστές ετοιμάζονται για την  9η Νυχτερινή Ποδαράτη Ανδραβίδας  που διοργανώνουν κάθε χρόνο σύλλογοι της πόλης

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Η Νύχτα της χαράς, του ξεφαντώματος, του κεφιού, της δημιουργίας στην πόλη της Ανδραβίδας  με  την 9η Νυχτερινή Ποδαράτα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα …πλησιάζει και οι προετοιμασίες των διοργανωτών είναι πυρετώδεις. 

Κεντρικός παρουσιαστής της Νυχτερινής Ποδαράτης θα είναι ο  γνωστός καλλιτέχνης του stand up comedy Νίκος Ράπτης και μαζί του η Νίκη Μουτζαρέλη που υπόσχονται μια καυτή αποκριάτικη βραδιά, μια ξέφρενη νυχτερινή Καρναβαλική παρέλαση, το μεγάλο γεγονός του Ηλειακού κάμπου που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου από όλο το νομό.

Η προσμονή μεγάλη, η διάθεση ακόμα μεγαλύτερη για μια γιορτή-θεσμό με την γνωστή φιλοξενία της Ανδραβίδας, μια νύχτα γεμάτη μπρίο, διασκέδαση, κέφι και χαρά με πολλές εκπλήξεις και βεβαίως πολλά γκρουπ καρναβαλιστών. Διαχρονικά είναι μια γιορτή χαράς και δημιουργίας, μια γιορτή αναγέννησης της ελπίδας και της αισιοδοξίας και όπως τονίζουν οι σύλλογοι που την διοργανώνουν.

Το περασμένο Σάββατο το βράδυ, οι αρχηγοί όλων των γκρουπ που θα λάβουν μέρος στην Καρναβαλική παρέλαση και είναι 28 στο σύνολό τους, με ευφάνταστες στολές και ποικίλη θεματολογία παρευρέθηκαν στην συνάντηση που έγινε, όπου κληρώθηκε η σειρά παρέλασης των πληρωμάτων που συμμετέχουν. 

Την νυχτερινή παρέλαση θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ανδραβίδας ΑΡΙΩΝ με την είσοδο του πρώτου πληρώματος «Ανεμόμυλοι» από το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου της Ανδραβίδας. Συμμετέχουν με γκρουπ πολλοί σύλλογοι της περιοχής, σχολεία, cafe, γυμναστήρια, σχολές χορού, αθλητικοί σύλλογοι, η δομή φιλοξενίας της Μυρσίνης κλπ. ενώ την παρέλαση θα κλείσει η Βασίλισσα της Νυχτερινής Ποδαράτης και το σατιρικό γκρουπ… «Αγρότες σε απόγνωση»! 

Μετά την παρέλαση ακολουθεί πάρτι μέχρι πρωίας με τον dj Τάσο Γαβριλιάδη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος