FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ σε πολιτική εκδήλωση στον Πύργο

Ημερομηνία: 08-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Νέα, Πολιτική

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ με αλφαβητική σειρά:

Ζωή Αναστασοπούλου- δικηγόρος

Βίκυ Βασιλοπούλου -συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Διονύσης Καλαματιανός – βουλευτής- δικηγόρος

Θεοδώρα Μανιάτη-

Μάκης Μπαλαούρας πρώην βουλευτής – οικονομολόγος

Γιώργος Παναγιωτόπουλος- ελεύθερος επαγγελματίας

Χρήστος Φωτόπουλος- εκπαιδευτικός

Με κεντρικό ομιλητή τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Πέτρο Κόκκαλη παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος και εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στον Πύργο, το ψηφοδέλτιο Ηλείας. Ως ψηφοδέλτιο νίκης, χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο του νομού για τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ο Συντονιστής της ΝΕ Ηλείας Παναγιώτης Φλεβοτόμος, προλογίζοντας τους εφτά υποψηφίους βουλευτές, χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο “ψηφοδέλτιο νίκης”, εκφράζοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό του για την μεγάλη συγκέντρωση στην πολιτική εκδήλωση στην πλατεία Δικαστηρίων.

Αμέσως μετά την ομιλία του Ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη και τον σύντομο χαιρετισμό του Συντονιστή της ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. η Ελένη Κακολύρη, στέλεχος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηλείας, παρουσίασε με αλφαβητική σειρά έναν- έναν τους υποψηφίους και τα βιογραφικά τους. Ταυτόχρονα οι ίδιοι ανέβαιναν στο βήμα και ο καθένας έστελνε το δικό του μήνυμα με μια σύντομη τοποθέτηση, απαντώντας κυρίως στο ερώτημα για ποιο λόγο αποφάσισαν να είναι υποψήφιοι βουλευτές με το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ στο ίδιο πνεύμα, όλοι μαζί, κάλεσαν τους Ηλείους να στηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις 21 Μαίου για την δημιουργία μιας δημοκρατικής, προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας για την μεγάλη πολιτική αλλαγή με σύνθημα “Δικαιοσύνη παντού”.

Μάλιστα και οι εφτά υποψήφιοι, τόνισαν ότι ενωμένοι σαν μια γροθιά, χωρίς να νοιάζονται ποιος θα έρθει πρώτος και ποιος δεύτερος ή τελευταίος. περιοδεύουν μαζί σε όλη την Ηλεία, πόρτα- πόρτα ως την παραμονή των εκλογών με στόχο όλοι οι Ηλείοι να φτάσουν στην κάλπη. Μετά την τοποθέτηση καθενός εκ των υποψηφίων βουλευτών και οι 7 ανέβηκαν στην εξέδρα για την συνολική παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ηλείας στέλνοντας μήνυμα νίκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot