FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη διαχείριση απορριμμάτων στο συνέδριο για την εφαρμογή των ΠΕΣΔΑ ο πρ. του ΦΟΔΣΑ Ηλείας

Ημερομηνία: 26-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Ηλείας Χρ. Χριστοδουλόπουλος με τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Δυτικής Ααίας Σπύρο Τραχάνη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Πατρέων Νίκος Τζανάκο.

 

Σε ειδικό θεματικό συνέδριο με θέμα το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) και την εφαρμογή των περιφερειακών σχεδίων (ΠΕΣΔΑ), το οποίο διεξήχθη στο Μυστρά Λακωνίας, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Νομού Ηλείας και Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλους.

Το κρίσιμο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση συνέδριο διοργάνωσαν η ΚΕΔΕ, το Δίκτυο ΦοΔΣΑ, ο ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου και το Δίκτυο «Βιώσιμη Πόλη», ενώ σε αυτό συμμετείχαν ο Δήμος Σπάρτης, η ΠΕΔ Πελοποννήσου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια των εργασιών του παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων σε ευρωπαϊκό, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο.

Επίσης, κομβικό ρόλο στη συζήτηση είχε η ανάδειξη των προτεραιοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης και του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στην κατεύθυνση της ορθής περιβαλλοντικής πολιτικής και της αειφόρου χρήσης των πόρων.[/vc_column_text][vc_media_grid element_width=”6″ grid_id=”vc_gid:1540539018394-7bc15470-9a98-0″ include=”74259,74260″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot