FOLLOW US: facebook twitter

«Η ζωή αύριο, η ζωή χθες»: Παρουσίαση βιβλίου της ηθοποιούς Σοφίας Αλεξανιάν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζαχάρως

Ημερομηνία: 04-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοπροόδων Ζαχάρως στο κατάμεστο από κόσμο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως πραγματοποίησε την την παρουσίαση του Βιβλίου : ” Η ζωή αύριο , η ζωή χτές ” γραμμένο από την ηθοποιό Σοφία Αλεξανιάν, μια συνταρακτική μαρτυρία γραμμένη σαν μυθιστόρημα .

Η ηθοποιός και συγγραφέας στο βιβλίο της αφηγείται  προσωπικές μαρτυρίες απο την ζωή της στην Αμπχαζία του Καυκάσου όπου επικρατούσε ο πόλεμος και για το όνειρό της να μορφωθεί.  Ο τρόμος και η αγωνία του θανάτου, κάτω από έναν ουρανό απ’ όπου οι βόμβες πέφτουν βροχή, μα πάνω απ’ όλα η επιθυμία της 9χρονης τότε Σοφίας να ξανασμίξει με τη μητέρα της γίνονται η καινούργια της καθημερινότητα, που μοιάζει να μην έχει τέλος…

Την υπέροχη παρουσία έκανε η γνωστή δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου  καθηλώνοντας το κοινό. .Επίσης διαβάστηκαν αποσπάσματα του βιβλίου από μέλη του Συλλόγου.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση έκλεισε με την Νεανική Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαχάρως  που ερμήνευσε τραγούδια  στο πιάνο  υπό την  Διεύθυνση  της Σοφίας Παναγοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος