FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσίαση του Kick Boxing σε δημοτικά σχολεία από τον Γ. Παναγιωτόπουλο

Ημερομηνία: 04-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Παρουσίαση του μαχητικού και ολυμπιακού πλέον αθλήματος του Kick Boxing κλήθηκε να πραγματοποιήσει ο Master Παναγιωτοπουλος Γιώργος στους μαθητές του 4ου, 5ου και 6ου δημοτικού σχολείου την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, καθώς και στο 1Οο και 7ο δημοτικό σχολείο την Τρίτη 1 Οκτωβρίου και Τέταρτη 2 Οκτωβρίου αντίστοιχα στα πλαίσια της «Αθλητικής Ημέρας» που διοργάνωσαν.

Ο πιστοποιημένος πτυχιούχος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητής του Α.Σ. Πύργου «ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ» ο οποίος έχει αθλητική αναγνώριση και ενταγμένος στο μητρώο της Γ.Γ.Α, προσκλήθηκε από τις διευθύνσεις των δημοτικών σχολείων για να δώσει μια πρώτη γεύση στους μικρούς μαθητές και να γνωρίσουν το Kick Boxing μαθαίνοντας την βασική κινησιολογία του αθλήματος, τον τρόπο διεξαγωγής μιας προπόνησης με ασφάλεια, τον σκοπό της και την εξέλιξη που μπορεί να έχει το κάθε παιδί μέσα από αυτή την διαδικασία.

Το Kick Boxing τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη άνθηση στο νομό μας και ένας μεγάλος παράγοντας της ανάπτυξης και ανάδειξής του είναι ο κ. Παναγιώτοπουλος όπου εδώ και 12 χρόνια έχει φέρει στον τόπο μας τις περισσότερες διακρίσεις αθλητών, οι οποίοι πολλάκις έχουν βραβευτεί από τοπικούς φορείς, καθώς κατέχει την μεγαλύτερη αγωνιστική ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot