FOLLOW US: facebook twitter

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Παρουσίαση των έργων του ΕΣΠΑ στις 4 Ιουνίου στον Πύργο

Ημερομηνία: 27-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα

Εκδήλωση για τα έργα του ΕΣΠΑ της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 στη Δυτική Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα», την Τρίτη 4 Ιουνίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου, στις 11:00 το πρωί.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν με διαδραστικό τρόπο έργα που έχουν υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας 2014-2020 και θα ακολουθήσει διάλογος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, στις 11:45 θα γίνει ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου, θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή και στη συνέχεια η παρουσίαση του προγράμματος από την προϊσταμένη ΕΥΔ ΠΔΕ, Ιωάννα Φαναριώτου.

Στη συνέχεια, θα γίνει προβολή έργων σε ζωντανή σύνδεση με δικαιούχους έργων, με συντονίστρια την δημοσιογράφο, Μαρία Ανδριέλου.

Στις 18:30 το απόγευμα θα γίνει παρουσίαση του έργου της χερσαίας ζώνης Κατακόλου και επίσκεψη στο Μουσείο Αρχαίας Τεχνολογίας Κατακόλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος