FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσία του δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου η παρέλαση στην Ανδρίτσαινα

Ημερομηνία: 30-10-2023 | Συντάκτης:

Με λαμπρότητα η επέτειος της εθνικής μας εορτής σε όλο το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Με εκδηλώσεις αντάξιες των ηρώων του «ΟΧΙ», εορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου 1940 σε ολόκληρο το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Οι  επετειακές εκδηλώσεις για την εθνική μας εορτή στην ιστορική έδρα του  δήμου την Ανδρίτσαινα, έγιναν   φέτος παρουσία του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκου, ο οποίος μαζί με τους  υπόλοιπους τοπικούς φορείς, καθώς και πλήθος πολιτών χειροκρότησαν θερμά τη νεολαία που έλαβε μέρος στην παρέλαση, στο κέντρο της Κοινότητας.

Νωρίτερα ο κ. Μπαλιούκος, ο αντιδήμαρχος κ. Μιλτ. Γεωργακόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και αρχών, καθώς και μαθητές,   προέβησαν στην καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Ανδρίτσαινας, αμέσως μετά τη Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.

Η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας έγινε από τον διευθυντή του Γυμνασίου Ανδρίτσαινας  κ. Χρήστο Ζαφειρόπουλο, ενώ τελετάρχης στις εκδηλώσεις  ήταν ο εκπαιδευτικός κ. Χαρ. Αναγνωστόπουλος.

Στο τέλος ο κ. Μπαλιούκος συνεχάρη όλους τους διοργανωτές  της γιορτής, επισημαίνοντας πως κατά την νέα θητεία του την ερχόμενη πενταετία,  εγκαινιάζει μια καινούργια  εποχή  όσον αφορά την παρακολούθηση εκδηλώσεων και άλλων δραστηριοτήτων  στις Δ.Ε.  του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Σε ολόκληρο το δήμο

Στο μεταξύ με λαμπρότητα  έγινε ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην Κρέστενα καθώς και στις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες του δήμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot