FOLLOW US: facebook twitter

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο τριών βρεφών σε Αχαΐα και Ηλεία

Ημερομηνία: 23-10-2024 | Συντάκτης:

Διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση- Ξεδιπλώνεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Κατεπείγουσα εισαγγελική παρέμβαση από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Πατρών διατάχθηκε με αφορμή τον θάνατο τριών βρεφών σε Αχαΐα και Ηλεία μέσα σε διάστημα δύο ετών.  Ο προϊστάμενος Νίκος Νικολάου διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, διαβιβάζοντας το αίτημα προς τους προϊσταμένους της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αχαΐας, Κωνσταντούλα Αθανασοπούλου, και Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, ∆ημήτρη Λιανόπουλο, οι οποίοι και καλούνται να ξεδιαλύνουν τα διαφορετικά περιστατικά.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον περασμένο Αύγουστο μετά το θάνατο ενός μωρού 15 μηνών, με τη μητέρα του να αναφέρει ότι εμφάνισε αιφνίδιο αναπνευστικό πρόβλημα. Η υπόθεση αυτή συνδέθηκε με τον θάνατο δύο άλλων βρεφών πριν από δύο χρόνια, καθώς οι μητέρες τους είναι φίλες. 

«Μετά από την καλύτερη μου φίλη, δυστυχώς χτύπησε και τη δικιά μου πόρτα και μου πήρε τον άγγελό μου. Ποτέ δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Αλλά εκείνη παλεύει ακόμα και τώρα να πάρει απαντήσεις για τα παιδιά της. Δεν αντέχεται όλο αυτό», είχε αναφέρει σε δηλώσεις η μητέρα του βρέφους. Περισσότερα στοιχεία για τις υποθέσεις αποκαλύφθηκαν την περασμένη εβδομάδα μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής «Φως στο Τούνελ», με τους συγγενείς να ζητούν απαντήσεις για τους τρεις θανάτους.  Οι μητέρες ανέφεραν ότι το μικρό παιδί ήταν ζωντανό όταν το πήγαν στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς από την πλευρά τους να αναφέρουν ότι ο βρέφος έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν στη ζωή. Οι δύο γυναίκες που έχουν χάσει τα παιδιά τους είναι συγκάτοικοι. 

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας ή κάτι άλλο πιο σκοτεινό που χρήζει διερεύνησης;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot