FOLLOW US: facebook twitter

Παράταξη ΝΕΔΑ δήμου Ζαχάρως: Συμπορεύονται με τον Κ. Αλεξανδρόπουλο

Ημερομηνία: 22-08-2023 | Συντάκτης:

Χριστίνα Δημητροπούλου

Υποψήφια στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου θα είναι και η Χριστίνα Δημητρόπουλου, η οποία κατοικεί μόνιμα στην κοινότητα Ξηροχωρίου του Δήμου Ζαχάρως και είναι κάτοχος διπλώματος στην ειδικότητα «Βοηθός βρεφονηπιοκόμων».  


Η κ. Δημητροπούλου σε δήλωσή της ανέφερε ότι «με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου να συνταχθώ στη παράταξη της ΝΕ.Δ.Α. στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και.βλέποντας σε εκείνον την προσήλωση, το ήθος και το θάρρος που απαιτούνται για την ανάπτυξη του τόπου μας.». 

Ευσταθία Παλιοθόδωρου

Υποψήφια στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου θα είναι και η Ευσταθία Παλιοθόδωρου, απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών, η οποία άσκησε τη δικηγορία επί 15 έτη στην Αθήνα ως δικηγόρος Αθηνών. Πλέον κατοικεί μόνιμα στη Ζαχάρω, όπου διατηρεί το δικηγορικό γραφείο της, και επίσης είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πύργου.

Η κ. Παλιοθόδωρου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της, συμπεριλαμβάνοντάς τη στο ψηφοδέλτιο, και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους.

Όλγα Μπούσμπουρα

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό ΝΕ.Δ.Α. και τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο η Όλγα Μπούσμπουρα, διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Ε.Μ.Π. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας τα τελευταία 25 χρόνια, διατηρεί τεχνικό γραφείο μαζί με τον αρχιτέκτονα σύζυγό της Κωνσταντίνο Δόλκα και δραστηριοποιείται και στον τουριστικό τομέα.

Η κ. Μπούσμπουρα δήλωσε ότι « Η θετική μου ανταπόκριση εκπορεύεται από δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι εμπιστεύομαι απόλυτα τον κ. Αλεξανδρόπουλο ως Δήμαρχο και ο  δεύτερος είναι η μεγάλη μου αγάπη για τη Ζαχάρω, καθώς ως παιδί και ως ενήλικη όλα μου τα καλοκαίρια και τις γιορτές τα περνώ σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο.».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot