FOLLOW US: facebook twitter

Παράταση για το Κτηματολόγιο στην Ηλεία ζητά ο Περιφερειάρχης από τον Υπουργό Περιβάλλοντος

Ημερομηνία: 01-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Περιβάλλον

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”82678″ img_size=”full”][vc_column_text]Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των εγγραφών στο Κτηματολόγιο στις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίαςζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας μ’ επιστολή του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.

Στην επιστολή του ο κ. Κατσιφάρας, μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι «με δεδομένη την επικείμενη εκπνοή της προθεσμίας για την καταχώρηση των εγγραφών στο Κτηματολόγιο είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη προβλήματα και δυστοκίες που κατά περιοχή παρατηρούνται, προξενώντας ανησυχία στους ιδιοκτήτες ακινήτων και αργούς ρυθμούς στην όλη διαδικασία κτηματογράφησης».

Είμαι, συνεπώς, της γνώμης ότι το ΝΠΔΔ Ελληνικό Κτηματολόγιο θα πρέπει να προχωρήσει σε απόφαση παράτασης της υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας ώστε να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων και να διασφαλιστεί απόλυτα η εγκυρότητα της διαδικασίας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot