FOLLOW US: facebook twitter

Παράταση για το σχέδιο πόλης Επιταλίου

Ημερομηνία: 18-09-2024 | Συντάκτης:

Λόγω της καθυστέρησης στη μείωση της απόστασης του κοιμητηρίου

Καθυστέρηση παρατηρείται στην ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλης στο Επιτάλιο, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία έγκρισης της μείωσης της απόστασης του κοιμητηρίου. Για τον λόγο αυτό, η Δημοτική Επιτροπή του δήμου Πύργου αποφάσισε να εγκρίνει την παράταση της προθεσμίας περαίωσης της μελέτης ως τις 30 Ιουνίου του 2025.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του σε πρόσφατη συνεδρίαση ο δήμαρχος Στάθης Καννής, η μείωση της απόστασης στο κοιμητηρίου είναι ο βασικός λόγος που δεν έχει ολοκληρωθεί η μελέτη, με αποτέλεσμα να καθίσταται απαραίτητη η χορήγηση παράτασης.

«Η Πολεοδομική Μελέτη Επέκτασης του Σχεδίου Πόλης Επιταλίου και των συνοδών αυτής μελετών βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης της μελέτης επέκτασης στο σχέδιο πόλης, δημοσιοποίησης της πρότασης στους θιγόμενους ιδιοκτήτες-πολίτες και διαδικασίες για την οριστική της έγκριση. Η προτεινόμενη παράταση προθεσμίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση της διαδικασίας υλοποίησης, ολοκλήρωσης και έγκρισης της μελέτης του θέματος», ανέφερε επικαλούμενος την  έγγραφη εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος – Τμήματος Μελετών & εκτέλεσης έργων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot