FOLLOW US: facebook twitter

Παράταση για την επέκταση του Διοικητηρίου Κρεστένων

Ημερομηνία: 21-08-2024 | Συντάκτης:

Παράταση ως το τέλος του έτους δόθηκε για την ολοκλήρωση της καθ’ ύψος επέκτασης του διοικητηρίου του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τάσος Καρνάρος, η παράταση της προθεσμίας ως τις 30 Δεκεμβρίου είναι απαραίτητη καθώς οι εργασίες κατασκευής του ορόφου ξεκίνησαν αφού πρώτα αποξηλώθηκε η μόνωση που είχε κατασκευαστεί για την προστασία του κτιρίου μέχρι και την κατασκευή του ορόφου.

«Οι εργασίες αποξήλωσης της μόνωσης διήρκησαν πέραν του τριμήνου, οπότε αυτή η χρονική καθυστέρηση επιμήκυνε εκ των πραγμάτων την αρχική προθεσμία περαίωσης του έργου. Επίσης, οι έντονες καιρικές συνθήκες που έπληξαν την περιοχή του Δήμου μας από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο, συνεπεία των οποίων ο Δήμος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δυσχέραιναν την κατασκευή του έργου», συμπλήρω

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται είναι η προσθήκη Α΄ ορόφου σε υπάρχον ισόγειο με υπόγειο κτίριο με χρήση γραφείων, με στόχο την πλήρη στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου σε ένα κτίριο. Το έργο χρηματοδοτείται από το  Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ » στον άξονα «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός»

Για τον λόγο αυτό, εγκρίθηκε η τροποποίηση της νομικής δέσμευσης του έργου:  «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΘ’ ΥΨΟΣ ( Α΄ ΟΡΟΦΟΣ ) ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ – ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ » λόγω παράτασης προθεσμίας εκτέλεσής του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot