FOLLOW US: facebook twitter

Παράσταση νίκης το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Δύναμη Προοπτικής» του Υπ. Δημάρχου Πηνειού κ. Διονύσιου Γεωργόπουλου

Ημερομηνία: 17-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86818″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνεχίζοντας την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του με την παρουσίαση της νέας ομάδας υποψηφίων του, ο υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού Ο κ. Διονύσιος Γεωργόπουλος δήλωσε:

«Στο ψηφοδέλτιό μας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διακριθεί για την αγάπη και το ενδιαφέρον τους προς τους ανθρώπους και έχουν όραμα να προσφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια για τον Δήμο της επόμενης μέρας. Ένα ψηφοδέλτιο διεύρυνσης, ένα ψηφοδέλτιο αξιόπιστο. Ένα ψηφοδέλτιο Νίκης. »

Δήμου Δημήτριος

«Στηρίζω τον Διονύσιο Γεωργόπουλο  διότι θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να βάλει το δήμο εκεί που του αξίζει. Ενώνουμε όλοι μαζί το Δήμο για το καλό των συμπολιτών μας,».

Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

«Είμαι πεπεισμένος ότι με τους συμπολίτες που αποτελούν την αιχμή του δόρατος του συνδυασμού, με φρέσκες και νέες ιδέες, αλλά και όλους αυτούς, τους ενεργούς πολίτες που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή θα τα καταφέρουμε έτσι ώστε να κάνουμε το όραμα πράξη, έτσι ώστε ο Δήμος μας να γίνει πρότυπο για τους άλλους δήμους»

Νικητοπούλου Παναγιώτα

«Είναι πρώτη φορά που συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Δηλώνω έτοιμη να συμμετέχω σε αυτή τη μάχη με την παράταξη της οποίας είναι επικεφαλής ο κ. Διονύσιος Γεωργόπουλος».

Παναγόπουλος Γεώργιος

«Ως δημότης που ζω στο Δήμο Πηνειού, με ενδιαφέρει το μέλλον του τόπου μου, όχι ως παθητικός θεατής αλλά ως πολίτης που διεκδικεί, αγωνίζεται, κερδίζει! Για αυτό δηλώνω “παρών” στο προσκλητήριο του Διονυσίου Γεωργόπουλου για ένα Δήμο στόχευσης, σχεδιασμού, έργου παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας».

Τερζή Ουράνια(Ράνια)

«Θα αγωνιστώ μαζί με τον κ. Διονύσιο Γεωργόπουλο  στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, γνωρίζοντας ότι η πορεία του τόπου μας εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές εμάς των ιδίων. ‘Όλοι μαζί πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.  Με πίστη και  ελπίδα θα αναδείξουμε τις δυνατότητες που έχει ο Δήμος μας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot