FOLLOW US: facebook twitter

Παράσταση flamenco με άρωμα Ανδαλουσίας στον Πολυχώρο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 29-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85476″ img_size=”full”][vc_column_text]

Πρώτη παράσταση στην γενέτειρα για τον Αμαλιαδίτη χορευτή Ιάσονα Δαμιανό
-Τετάρτη 3 Απριλίου ώρα 9μμ με ελεύθερη είσοδο

Μια πολύ ξεχωριστή μουσικοχορευτική παράσταση flamenco με άρωμα Ανδαλουσίας που σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Πολυχώρος δήμου Ήλιδας την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, σε μια σπάνια καλλιτεχνική βραδιά. Το κοινό της Ηλείας πέρα από την μύηση του στον μαγικό κόσμο του flamenco, θα έχει παράλληλα την ευκαιρία να καμαρώσει και ένα δικό του παιδί, τον Αμαλιαδίτη χορευτή, χορογράφο  και ηθοποιό Ιάσονα Δαμιανό στην πρώτη του εμφάνιση στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, στην Αμαλιάδα, ως μέλος του σχήματος  AlGolpe που θα παρουσιάσει την παράσταση ‘A TRES’.

Ο Ιάσονας Δαμιανός έχει επιμεληθεί την χορογραφία και είναι ο χορευτής της παράστασης, ο Γιώργος Καραλής στην flamenco κιθάρα και η Cristina Rodriguez de Tovar  σε flamenco τραγούδι. Φιλικά συμμετέχουν στον χορό η Αγγέλα Κλιάφα και η Βασιλική Διαμαντοπούλου, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό. Η διάθεση θέσεων θα γίνει από Δευτέρα 1/4/2019 σε ώρες που θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα.

Το σχήμα Al Golpe, μετά από ένα δεκαετές πέρασμα από την Ανδαλουσία, επισφραγίζει με την παράσταση A TRES τον απώτερο σκοπό της ομάδας που δεν είναι άλλος από τη διάδοση του μουσικοχορευτικού πλούτου της Ανδαλουσίας και του flamenco.

Όλα ξεκίνησαν το 2007, στη Σεβίλλη της Ανδαλουσίας, όταν ο χορευτής Ιάσονας Δαμιανός κι ο κιθαρίστας Γιώργος Καραλής ένωσαν τις παράλληλες καλλιτεχνικές διαδρομές τους, ξεκινώντας μια πορεία αναζήτησης του flamenco / Α TRES.

Ακολούθησαν αρκετά χρόνια ζύμωσης, συνεργασίες, ταξίδια ανά τον κόσμο, πολλές ώρες επί σκηνής μέχρι να ομογενοποιηθεί ή σύμπραξη αυτή.

Η μόνιμη προσκεκλημένη του σχήματος στο flamenco τραγούδι, Cristina Tovar από τη Σεβίλλη, δίνει με το μοναδικό της ηχόχρωμα την επιθυμητή μορφή στο αποτέλεσμα: Χορός, κιθάρα και τραγούδι σε πλήρη και ουσιαστική συνύπαρξη.

Ραντεβού στον Πολυχώρο Αμαλιάδας, την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 9 το βράδυ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot