FOLLOW US: facebook twitter

Παραμένει το ΑΤΜ στη Δίβρη

Ημερομηνία: 16-02-2024 | Συντάκτης:

-Ανανέωσε τη σύμβαση με την Εθνική Τράπεζα ο δήμος Αρχ. Ολυμπίας

Toυ Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Την ανανέωση της σύμβασης με την Εθνική Τράπεζα για τη διατήρηση του ΑΤΜ στη Δίβρη ενέκρινε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας, προκειμένου να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα οι κάτοικοι της ορεινής ζώνης του δήμου.

Όπως τόνισε στην εισήγησή του ο αναπλ, δημάρχου και αρμόδιος αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαηλιού, η ανανέωση της σύμβασης κρίνεται αναγκαία για να αποτραπεί η πρόσθετη επιβάρυνση και ταλαιπωρία του τοπικού πληθυσμού με έξοδα και χρονοβόρες μετακινήσεις.

«Οι κάτοικοι της ΔΕ Λαμπείας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να προβούν σε τραπεζικές τους συναλλαγές πρέπει να διανύσουν μια απόσταση εξήντα χιλιομέτρων μέχρι την Αρχαία Ολυμπία και ογδόντα χιλιόμετρων μέχρι τον Πύργο, χωρίς να υπάρχει συγκοινωνία, μεταβαίνοντας είτε με το ιδιωτικό αυτοκίνητο ή με μισθωμένο όχημα ΤΑΧΙ, πράγμα οικονομικά ασύμφορο. Για αυτόν τον λόγο, εισηγούμεθα την επέκταση της Σύμβασης του Α.Τ.Μ. Εθνικής Τράπεζας στην Τ.Κ Λαμπείας σύμφωνα με τους όρους της πρότασης Συνεργασία που υπέβαλε η ΕΤΕ», σημείωσε ο κ. Παπαηλιού.

Με βάση τη νέα τριετή σύμβαση, ο δήμος θα πληρώνει 600 ευρώ μηνιαίως για την παροχή υπηρεσίας OnDemand, δηλαδή συνδυασμό εγκατάστασης αυτόματου μηχανήματος ΑΤΜ και υποστηρικτικών εφαρμογών.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει την Παροχή ΑΤΜ, την εγκατάσταση του μηχανήματος στον χώρο (συμπεριλαμβανομένων των εργασιών διαμόρφωσης του χώρου, πάκτωσης μηχανήματος, εγκατάστασης συναγερμού κ.ά., τη συντήρηση του μηχανήματος και του λογισμικού σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, όλες τις αναγκαίες χρηματαποστολές, την ένταξη χώρου εγκατάστασης σε ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για ζημιές εξαιτίας κλοπής, διάρρηξης, κακόβουλης ή τρομοκρατικής ενέργειας στο ΑΤΜ, καθώς και τα κόστη της τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης.

Η Εθνική Τράπεζα θα έχει την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσία, θα παρέχει σταθερότητα στη μηνιαία χρέωση προμήθειας και υπηρεσιών σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, 24ωρη εξυπηρέτηση της πελατείας ή εξυπηρέτηση της πελατείας καθ’ όλο το ωράριο λειτουργίας της επιχείρησης και κεντρική παρακολούθηση ορθής λειτουργίας του κυκλώματος και μηχανημάτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot