FOLLOW US: facebook twitter

Παραδόθηκαν 15 απινιδωτές σε σχολικές μονάδες του Δήμου Πύργου

Ημερομηνία: 28-09-2023 | Συντάκτης:

Θα γίνει εκπαίδευση με το ΕΚΑΒ Πάτρας

Στην παράδοση 15 απινιδωτών σε πολυπληθείς σχολικές μονάδες προχώρησε ο Δήμος Πύργου με το Τμήμα Παιδείας και τις Σχολικές Επιτροπές.

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Γιάννη Πλεμμένο, παρέδωσε στον διευθυντή του 1ου  ΕΠΑΛ ένα από τα μηχανήματα. Ο κ. Αντωνακόπουλος υπογράμμισε ότι πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να εξοπλίσει σταδιακά, μέσα στον επόμενο χρόνο, με τα πολύτιμα αυτά μηχανήματα που σώζουν ζωές, όλα τα σχολεία του Δήμου Πύργου. Η επιλογή των μέχρι τώρα σχολείων, έγινε με βάση τον αριθμό των μαθητών ώστε να καλυφθούν ευρύτερες ανάγκες.

Σε πολλές σχολικές μονάδες που έγιναν οι παραδόσεις των μηχανημάτων στις διευθύνσεις τους, παρευρέθηκαν επίσης οι πρόεδροι των Σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πύργου, Μαρίνος Αχτύπης και Μάκης Κόκκαλης αντίστοιχα. Όλοι οι  διευθυντές των σχολείων ενημερώθηκαν πως, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις Α’βθμιας και Β’άθμιας εκπαίδευσης και με το ΕΚΑΒ Πάτρας θα γίνει ενημέρωση και εκπαίδευση για την σωστή χρήση των απινιδωτών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος