FOLLOW US: facebook twitter

Papadopoulos Team: Με επιτυχία οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο «Αέθλιον»

Ημερομηνία: 18-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κλείνοντας την φετινή μαχητική χρονιά στο Παγκράτιο άθλημα η Papadopoulos Team έδειξε την δουλειά της και την εξέλιξή της το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ανδραβίδας-Λεχαινών «Αέθλιον», όπου και πραγματοποίησε εξετάσεις έγχρωμων ζωνών αθλητών από 6 έως και 14 ετών.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν 45 αθλητές από τους συλλόγους «Αρραχίων» Αμαλιάδας, «Θαλλίαρχος ο Ηλείος» Πύργου και «Καλλισθένης» Ανδραβίδας όπου εξετάστηκαν στα 3 μέρη του αθλήματος της όρθιας μάχης, της ορθοπάλης, αλλά και της πάλης υποταγής στο έδαφος.

Στην Επιτροπή εξετάσεων παρέστησαν ο δάσκαλος Παπαδόπουλος Διονύσης, πρώην επαγγελματίας αθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών, πρωταθλητής Παγκρατίου αθλήματος, διεθνής σε Βαλκανικό τουρνουά τζούντο, 5ο Dan στο Παγκράτιο άθλημα, 2ο Dan στο kick Boxing και 1ο Dan στο judo, μωβ ζώνη στο Brazilian jiu-jitsu και αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α. προπονητής Β’ κατηγορίας Παγκρατίου αθλήματος, προπονητής Γ’ κατηγορίας Τζούντο και προπονητής Γ’ κατηγορίας kick Boxing με βοηθό τον δάσκαλο Κωτσάκη Φίλιππο, παγκρατιαστή Α’, 2ος πανελληνιονίκης Β’ κατηγορίας kick Boxing, πρωταθλητής grappling.

Όλοι οι αθλητές προήχθησαν επιτυχώς δείχνοντας την άρτια τεχνική τους κατάρτιση, αλλά και το μαχητικό τους πνεύμα στους εξεταστές. Οι αθλητές παγκρατίου αθλήματος είναι οι πενταθλητές των πολεμικών τεχνών, οι οποίοι καταβάλλουν μεγάλη θέληση και πειθαρχία για την εξέλιξή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot