FOLLOW US: facebook twitter

Papadopoulos Team: Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και βραβεύσεις στο «Αέθλιον»

Ημερομηνία: 19-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και βραβεύσεις στο «Αέθλιον» έγχρωμων ζωνών Παγκρατίου Αθλήματος και Kick Boxing πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Ανδραβίδας-Λεχαινών «Αέθλιον» στα τμήματα των ακαδημιών Κούμανη, Πύργου, Αμαλιάδας και Ανδραβίδας της Papadopoulos Team. Πάνω από 60 μικροί και μεγάλοι αθλητές επέδειξαν το επίπεδο και τις μαχητικές τους ικανότητες στους εξεταστές Παπαδόπουλο Διονύση 5ο Dan Παγκρατίου Αθλήματος και Παναγιωτόπουλο Γιώργο 4ο Dan Kick Boxing.


Στην έναρξη της εκδήλωσης τελέστηκαν βραβεύσεις στους αθλητές Κωτσάκη Φίλιππο, Γεωργουλη Θανάση, Παλυβό Παναγιώτη και Μασσαλα Μαρία για τις διακρίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing 2022, και στον Δρογγίτη Διονύση για την διάκρισή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BJJ και στην συνέχεια βραβεύτηκε για την μεγάλη του προσφορά στο ηλειακό Kick Boxing ο Master Παναγιωτόπουλος Γιώργος.
H Papadopoulos Team ευχαριστεί θερμά τον προπονητή του Α.Σ. Ανδραβίδας «Καλλισθένη» Δρακόπουλο Τάκη για την πολύτιμη βοήθειά του καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης «COMVOS» στην Αμαλιάδα και το ζαχαροπλαστείο «SWEET» στην Ανδραβίδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος