FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ξενοφών 3-1: Φουλ για την κούπα!

Ημερομηνία: 28-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85447″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο ΠΑΟΒ πήρε στο 90΄ καθαρό προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στον μαχητικό Ξενοφώντα

Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε χθες 3-1 τον Ξενοφώντα Κρεστένων στο «Γρ. Καλάκος», στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ηλείας και πήρε καθαρό προβάδισμα για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό. Η ομάδα της Βουπρασίας οδεύει ολοταχώς για το πρώτο Κύπελλο Ηλείας στην ιστορία της, δικαιωματικά, καθώς έχει αποκλείσει εκτός έδρας Νίκη Τραγανού και Πανηλειακό. Ο Ξενοφών, μια ομάδα που αρέσκεται να φτάνει μακριά στο θεσμό (τρεις συμμετοχές σε τελικό τα τελευταία τέσσερα χρόνια) ήταν ανταγωνιστικός χθες και θα ψάξει το… θαύμα στον επαναληπτικό  στην έδρα του.

2-0 με Γούρμο από νωρίς

Ο ΠΑΟ Βάρδας βρήκε δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και έβαλε τις βάσεις της πρόκρισης από νωρίς.  Στο 7′ ο Γούρμος αξιοποίησε πάσα του Ντόμα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο Μπούνας βρέθηκε σε θέση για γκολ, πλάσαρε, απέκρουσε ο Κουτρουμπής, ο Γούρμος πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε για δεύτερη φορά κάνοντας το 2-0.  Στο επόμενο λεπτό, ο Γούρμος έχασε ευκαιρία να κάνει το 3-0 και να καθαρίσει μια και καλή την υπόθεση πρόκριση, όταν ο Ντόμας έσπασε το τεχνικό οφσάιντ, έστρωσε στον  έμπειρο σέντερ-φορ, που πλάσαρε ελάχιστα άουτ.  Ο Ξενοφών είχε καλή ευκαιρία για γκολ στη λήξη του ημιχρόνου. Ο Μπακατσέλος πάσαρε στον Μιλοσέσκι που από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε άουτ.

Μείωσε ο Ξενοφών, αλλά ο Λιόσης «μίλησε» στο 90΄

Στην επανάληψη, η ομάδα της Κρέστενας έγινε πιο επιθετική σε σχέση με το α΄ ημίχρονο και στο 63΄ κατάφερε να μειώσει το σκορ και να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Μετά από κλέψιμο της μπάλας, οι ερυθρόλευκοι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση με παίκτη παραπάνω, ο Μπουτσικάκης πάσαρε στον Μούτσο και αυτός νίκησε τον Δημόπουλο (2-1).

Στο 77΄ το σουτ του Μιλοσέσκι στην κίνηση πέρασε άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΒ πίεσε για το τρίτο γκολ. Στο  80΄ έχασε καλή ευκαιρία να κάνει το 3-1, όταν Μπούνας και Δημήτρης Νικολόπουλος δεν κατάφεραν μέσα από την περιοχή να βρουν δίχτυα, με το σουτ του πρώτου να αποκρούει ο Κουτρουμπής και το σουτ του δεύτερου να καταλήγει άουτ.

Στο 90΄ τελικά έγινε το 3-1 και οι «πράσινοι» είναι πλέον κοντά στην πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Γούρμος πλάσαρε, απέκρουσε ο Κουτρουμπής και από κοντά ο Λιόσης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΟΒ: Δημόπουλος, Λιόσης, Ζέλιος, Δ. Νικολόπουλος, Π. Πολίτης (46′ Ντάζος), Αγουρίδης, Γ. Πολίτης,  Ντόμας, Γούρμος, Μικελάτος (62′  Θ. Νικολόπουλος), Μπούνας.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης (33′ Ηλιόπουλος), Αναμουρλίδης, Κολόκας, Δημάκης, Κωνσταντόπουλος,  Μπουτσικάκης (63′ Παναγόπουλος), Μιλοσέσκι, Μούτσος, Μπακατσέλος (75′  Τ. Κουτσογιαννάκης).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot