FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Ξεκινά με τον αέρα του νικητή!

Ημερομηνία: 07-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”90543″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο πρόεδρος του ΠΑΟ Βάρδας, Γιάννης Λέντζας,  εξελέγη Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, γεγονός που έφερε ιδιαίτερη χαρά στις τάξεις της ομάδας, καθώς ένας δικός τους άνθρωπος θα προΐσταται πλέον του Δήμου κι έτσι ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν του ΠΑΟΒ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θα ξεκινήσει με τον… αέρα του νικητή!

Αφού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και παράλληλα ο Γιάννης Λέντζας διευθετήσει κάποιες υποχρεώσεις του, οι άνθρωποι του ΠΑΟΒ θα ξεκινήσουν να σχεδιάζουν τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αυτό υπολογίζεται σε δέκα μέρες περίπου, μετά του Αγίου Πνεύματος (17 Ιουνίου). Το θετικό είναι πως ο ΠΑΟΒ βαδίζει σε σταθερά βήματα, με την ίδια Διοίκηση σχεδόν κάθε χρόνο και αυτό κάνει σαφώς πιο εύκολη τη δρομολόγηση των εξελίξεων σχετικά με τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο ΠΑΟΒ συνηθίζει μέσα σε διάστημα το πολύ 10 ημερών να έχει κλείσει το 90% του ρόστερ. Κάπως έτσι αναμένεται να γίνει και φέτος και μέχρι τα μέσα Ιουλίου η ομάδα θα είναι σχεδόν έτοιμη από άποψη ρόστερ για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot