FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Τρίτη δυνατή μεταγραφή ο Μαστραντωνάκης

Ημερομηνία: 05-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Ανδρέας Μαστραντωνάκης είναι η τρίτη δυνατή μεταγραφή του ΠΑΟ Βάρδας μετά τους Δημήτρη Κοτσώνη και Γιώργο Παπαχριστόπουλο. Ο 26χρονος Αχαιός μεσοεπιθετικός την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Γ΄ Εθνική με τον ΑΠΣ Πάτραι, ενώ έχει παραστάσεις και από την πρώην Football League με Παναχαϊκή, Καλαμάτα και Ιάλυσο.

Ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και στα άκρα της επιθετικής γραμμής, ως εξτρέμ. Μια πολύ καλή προσθήκη για την ηλειακή ομάδα που ενισχύεται σημαντικά στο δημιουργικό κομμάτι.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Ο ΠΑΟ Βάρδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τρίτη μεταγραφή του, που είναι ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης. Ο Μαστραντωνάκης είναι 26 ετών (έχει γεννηθεί στις 15 Μαρτίου 1997), μεσοεπιθετικός από την Πάτρα, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Α.Ε. Αρόης. Στη συνέχεια έγινε μέλος της Κ19 της Παναχαϊκής και προωθήθηκε και στην πρώτη ομάδα της Παναχαϊκής. Με την πατρινή ομάδα τη σεζόν 2016-2017 πανηγύρισε την άνοδο από την Γ΄ Εθνική στην Football League, στην οποία κατηγορία αγωνίστηκε και την επόμενη χρονιά.

Ακολούθως μεταπήδησε στην Καλαμάτα με την μορφή δανεισμού και στη συνέχεια πήγε στον Τηλυκράτη και το Γενάρη του 2020 στον Ιάλυσο, επίσης ομάδα της Football League τότε. Τον Γενάρη του 2022 επέστρεψε στην Παναχαϊκή της Super League 2. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2022-2023) έπαιξε στον ΑΠΣ Πάτραι στην Γ΄ Εθνική.

Πρόκειται για έναν παίκτη, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και στα άκρα της επιθετικής γραμμής, ως εξτρέμ. Έχει ήδη πολλές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες και δυναμώνει πολύ την μεσαία και επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Ανδρέα, ευχόμαστε να έχεις μια υγιή και δημιουργική σεζόν με την φανέλα της “Μπάρτσα”».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot