FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Τρίγκας στα γκολπόστ

Ημερομηνία: 28-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του έμπειρου Αχαιού τερματοφύλακα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O ΠΑΟΒ ολοκλήρωσε την μεταγραφή του έμπειρου Αχαιού τερματοφύλακα Νίκου Τρίγκα, για την περίπτωση του οποίου γράψαμε χθες. Ο Τρίγκας την προηγούμενη σεζόν ήταν στον Ατρόμητο Πατρών, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης, μεταξύ άλλων, στον Διαγόρα Βραχνεΐκων, στη Θύελλα Πατρών, την Αναγέννηση Πατρών και τον Πήγασο Μπεγουλακίου στην Α΄ Αχαΐας. Ο Τρίγκας μαζί με τον ταλαντούχο Δαμιανό Σίνο θα αποτελέσουν το δίδυμο των γκολκίπερς του ΠΑΟΒ στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Κι επίσημα Μπαρδούσης

Εξάλλου, ο ΠΑΟΒ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Άγγελου Μπαρδούση, για τον οποίο γράψαμε χθες ότι επήλθε συμφωνία.Ο έμπειρος Ηλείος κεντρικός αμυντικός την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον δευτεραθλητή Ηλειακό Λεχαινών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί επίσης σε Αστέρα Αμαλιάδας, Αίαντα και Νίκη Τραγανού.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Ο Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση καθώς προχώρησε στην απόκτηση του αμυντικού ποδοσφαιριστή Άγγελου Μπαρδούση. Ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Κάστρο, Νίκη Τραγανού, Αγία Παρασκευή, Οπούντιο Μαρτίνου, Κορωπί, Αστέρα Αμαλιάδας, Αίαντα Γαστούνης, Ηλειακό Λεχαινών. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας υγεία και καλή επιτυχία».

Ο ΠΑΟΒ αναμένεται να προβεί σε μια-δύο μεταγραφές ακόμα. Την προσεχή Κυριακή θα δώσει το πρώτο του φετινό επίσημο παιχνίδι, με αντίπαλο τον ΑΠΣ Ζάκυνθος της Γ΄ Εθνικής, στο νησί, στο πλαίσιο της 1ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot