FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Το Σάββατο με Βύζαντα στο «Γρ. Καλάκος»

Ημερομηνία: 19-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 4μ.μ. στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και η 32η αγωνιστική θα διεξαχθεί όλη αύριο, Σάββατο. Κι αυτό διότι οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές θα γίνουν μέσα σε διάστημα εννιά ημερών, Σάββατο 20 Απριλίου, Τετάρτη 24 Απριλίου και Κυριακή 28 Απριλίου. Ο ΠΑΟΒ αύριο Σάββατο υποδέχεται στις 4μ.μ. τον υποβιβασμένο Βύζαντα Μεγάρων, που έχει 8 βαθμούς λιγότερους από την ηλειακή ομάδα (32 έναντι 40). Οι «ταύροι» μετά την ήττα στο Μαρκόπουλο έχουν λιγοστές πιθανότητες να παραμείνουν στην κατηγορία καθώς η Μύκονος, την οποία κυνηγούν, έχει 5 βαθμούς περισσότερους. Παρά ταύτα θέλουν το 3 στα 3, να φτάσουν τους 49 βαθμούς κι ελπίζουν οι Κυκλαδίτες να φτάσουν έως τους 48 βαθμούς (σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί η Μύκονος). Δηλαδή οι νησιώτες να κερδίσουν μόνο το ουραγό Μεσολόγγι (εντός) και να ηττηθούν εκτός έδρας από Αστέρα Βάρης και Ιάλυσο. Μόνο αυτό το σενάριο παραμονής υπάρχει για τον ΠΑΟΒ, ο οποίος φυσικά δεν εξαρτάται πλέον μόνο από τα δικά του αποτελέσματα αλλά και της Μυκόνου. Και σε αυτή την περίπτωση αποφεύγεται ο απευθείας υποβιβασμός και το κέρδος είναι η 11η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής με τον 11ο του 4ου ομίλου.

Απών από το ματς με τον Βύζαντα θα είναι ο τραυματίας Δημήτρης Κοτσώνης, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού στο «Ολύμπιον» στην Πάτρα και ίσως αγωνιστεί στο τελευταίο ματς με τον Παναργειακό, αν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και στον τελικό Κυπέλλου Ηλείας. Στα πλάνα του Γιώργου Λαμπρόπουλου δεν είναι και ο αρχηγός Αντώνης Λιόσης, που έχει συμπληρώσει κάρτες.

Τον αγώνα του Σαββάτου θα σφυρίξει o Ζυγάς από την Αιτωλοακαρνανία με βοηθούς τους Ζαχάρατο, Κεφαλή, επίσης από την Αιτωλοακαρνανία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος