FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Την Παρασκευή η κρίσιμη Γ.Σ.

Ημερομηνία: 05-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας μετά την παραίτηση σύσσωμου του Δ.Σ., έχει προγραμματίσει για μεθαύριο, Παρασκευή, Γενική Συνέλευση, στις 9μ.μ. στο Δημαρχείο Βάρδας, ώστε όσοι ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου να παραβρεθούν και να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πριν δύο εβδομάδες υπήρξε η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον Αθηναίο επιχειρηματία κ. Δημήτρη Μάρκου, που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Βάρδας και ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι από τους δυνατούς χορηγούς του ΠΑΟΒ.

Επιπλέον, την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε φημολογία περί ενδιαφέροντος να αναλάβουν την ομάδα επιχειρηματίες από τη Ν. Μανωλάδα!

Τις τελευταίες μέρες πάντως, παρατηρείται μια στασιμότητα σχετικά με το θέμα «επόμενη μέρα» του ΠΑΟΒ και την Παρασκευή θα φανεί αν τελικά υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας του συλλόγου ή απλά υπήρξε μόνο… φιλολογικό ενδιαφέρον. Η μέρα λοιπόν είναι κρίσιμη για τον ΠΑΟΒ και το μέλλον του και όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα καλούνται να παραβρεθούν στη Γ.Σ. της Παρασκευής και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για το καλό της ομάδας.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Όπως είχε ανακοινώσει προ δεκαημέρου ο ΠΑΟΒ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες με την Επιτροπή συντονισμού την οποία απαρτίζουν οι Κώστας Παλούμπης, Λευτέρης Στεργιόπουλος και Νίκος Βαμβακάρης.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot