FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Εθνικός Σκουλικάδου 3-0: Τα βλέμματα στον Μπίσα!

Ημερομηνία: 07-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”148389″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο 26χρονος υπό μεταγραφή Αχαιός μεσοεπιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ των «πρασίνων»


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε χθες σε φιλικό παιχνίδι τον Εθνικό Σκουλικάδου στο γήπεδο της Ανδραβίδας με 3-0. Η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, είχε στη βασική σύνθεση τον υπό μεταγραφή Αχαιό μεσοεπιθετικό, Θανάση Μπίσα (φωτό), ο οποίος τράβηξε τα βλέμματα με την απόδοσή του! Μάλιστα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε σχεδόν στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 5ο λεπτό. Ο νεαρός Θωμάς έκανε τη σέντρα και ο Μπίσας με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 29΄ ήταν η σειρά ενός άλλου Αχαιού, του Λαθύρη να σκοράρει. Ο Πυρρής έβγαλε κάθετη μπαλιά και ο βραχύσωμος επιθετικός πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Στο 83΄ ο Καφεντζής σέντραρε από αριστερά και αμυντικός του Εθνικού πέτυχε αυτογκόλ κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.
Ο ΠΑΟΒ αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό με τέσσερις απουσίες και συγκεκριμένα τους τραυματίες Μαυρόπουλο, Βασιλόπουλο, Τσιρίκο και Θεοδωρόπουλο. Επέστρεψαν πάντως από τραυματισμό οι Λιόσης, Φερεκίδης, Δ. Πλαστουργός και πήραν χρόνο συμμετοχής.

Ο Μπίσας
Ο Μπίσας είναι 26 ετών την περσινή σεζόν ήταν στον Α.Ο. Πυλίου στην Κω και φέτος το καλοκαίρι μεταγράφηκε στον Α.Ο. Πόρου, ομάδα του Ηρακλείου Κρήτης. Πριν την Κω έπαιξε για δύο χρόνια στον Α.Σ. Ρόδου. Έχει αγωνιστεί επίσης στον Πάμισο. Στην Αχαΐα τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Απόλλωνα Βίδοβας, ακολούθησε ο Εθνικός Σαγεΐκων με τον οποίο έκανε εξαιρετικές σεζόν και είχε κι ένα πολύ σύντομο πέρασμα από την Αχαϊκή. Ο ΠΑΟΒ προσπαθεί να ολοκληρώσει την μεταγραφή του καθώς ο παίκτης τον Αύγουστο πήγε στον Α.Ο. Πόρου και δεν είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή. Αν τελικά αποκτηθεί, το κενό του Μικελάτου αναπληρώνεται με την καλύτερη δυνατή λύση καθώς πρόκειται για έναν ταχύτατο ακραίο επιθετικό, που μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης, δημιουργεί και σκοράρει με ευκολία.
ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Σακελλαρόπουλος, Νικολακόπουλος, Καφεντζής, Διονυσόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Θωμάς, Δ. Πλαστουργός, Λαθύρης, Πυρρής, Μπίσας. Αγωνίστηκαν και οι Λιόσης, Πλαστουργός, Φερεκίδης, Παλούμπης, Ταρνάρης, Σίνος και Διαμαντόπουλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Φωτό: Κώστας Τσιχλιάς[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot