FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Συμφώνησε με Γεωργακόπουλο

Ημερομηνία: 17-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 25χρονος Πυργιώτης  μεσοαμυντικός είναι η τέταρτη χειμερινή μεταγραφή των «ταύρων»

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας συμφώνησε προφορικά με τον Κώστα Γεωργακόπουλο και ο 25χρονος Πυργιώτης μεσοαμυντικός θα είναι η τέταρτη χειμερινή μεταγραφή των «ταύρων» μετά τους Παναγιώτη Νιφορόπουλο, Ανδρέα Σπανό και Κωνσταντίνο Κάρδαρη.

Ο Κώστας Γεωργακόπουλος, που έχει γεννηθεί στις 15/2/1999, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αργοναύτη Κατακόλου. Τον Ιανουάριο του 2016, σε ηλικία 17 ετών, πήγε στην Δόξα Ν. Μανωλάδας της Γ΄ Εθνικής και τον Ιούνιο του 2016 μετακόμισε στην Λάρισα της Super League 1, όπου υπέγραψε 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο κι έπαιξε στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League 1 με την Α.Ε.Λ.. Έκτοτε ακολούθησαν ομάδες εθνικών κατηγοριών όπως ο Πανηλειακός, η Α.Ε. Ερμιονίδας, η Κέρκυρα, ο Α.Ο. Καβάλας, η Ξάνθη, ο Ηρόδοτος, ο Βύρωνας Καβάλας, η Ζάκυνθος και το πρώτο μισό της φετινής σεζόν έπαιξε στον Ιάλυσο. Έχει 13 συμμετοχές στην Super League 2 και 9 στην Football League από τις υψηλές εθνικές κατηγορίες. Ο Γεωργακόπουλος ολοκληρώνει την στρατιωτική του θητεία στην Ρόδο στο τέλος της εβδομάδας και την επόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθεί στον ΠΑΟΒ. Ένας παίκτης πολύ δυνατός στον άξονα της μεσαίας γραμμής, πολύ καλός στο ανασταλτικό κομμάτι, που αναμένεται να δυναμώσει την ανασταλτική λειτουργία των πρασίνων. Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΒ κινείται και για την απόκτηση σέντερ-φορ, ώστε να ενισχυθεί και στην γραμμή κρούσης.

Με Κόρινθο την Κυριακή

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΒ την προσεχή Κυριακή υποδέχεται στο «Γρ. Καλάκος» την πρωτοπόρο Κόρινθο για την 19η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, σε άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν και ο προπονητής Γιώργος Λαμπρόπουλος υπολογίζει όλους τους παίκτες. Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot