FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Στο Άργος σήμερα, για το Κύπελλο Ελλάδας-Την Κυριακή στην Κόρινθο

Ημερομηνία: 13-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 4μ.μ. κόντρα στον Παναργειακό για την 3η Φάση του θεσμού

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O ΠΑΟ Βάρδας συνεχίζει σήμερα τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ταξιδεύοντας στο Άργος για να παίξει με τον δυνατό Παναργειακό, για την 3η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (ώρα έναρξης 4μ.μ.). Ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια καλή ομάδα, που έχει ενισχυθεί και θέλει να πρωταγωνιστήσει στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, εκεί όπου επίσης θα συναντηθούν οι δύο ομάδες. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του προπονητή του ΠΑΟΒ, Ηλία Φωτόπουλου, χθες στην «Πρωινή»: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας κόντρα σε μια ιστορική και καλή ομάδα που έχει στόχους πρωταθλητισμού στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Θα παλέψουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Κύπελλο Ελλάδας».

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΒ θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης. Και λέμε «σχεδόν» διότι οι δύο ξένοι, ο Αμερικανός Τζόνστον και ο Ολλανδός Χουσεΐν, δεν υπολογίζονται, καθώς δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα δελτία τους. Δημήτρης Μικελάτος και Μάκης Τσεκούρας θα επέστρεφαν χθες βράδυ στην Πάτρα από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Beach Soccer στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι οποίες ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα. Έτσι υπολογίζονται κανονικά για τον σημερινό αγώνα.

Άλλα ζητήματα δεν υπάρχουν, ο ΠΑΟΒ ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του και σήμερα το πρωί θα αναχωρήσει για το Άργος. Το ματς με τον Παναργειακό θα σφυρίξει ο Τσαμούρης από την Μεσσηνία με βοηθούς τους Νικολόπουλο, Καραμπέτσο, επίσης από την Μεσσηνία. 4ος διαιτητής θα είναι ο Κεφίλης από την Κόρινθο.

Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου:  Αχαρναϊκός-Παναχαϊκή, Πανθρακικός-Εθνικός, Χανιώτης-Τηλυκράτης, Ιωνικός-Καλλιθέα, Απόλλων Παραλιμνίου-Αλεξανδρούπολη, Μακεδονικός-Αιγάλεω, Κοζάνη-Ηρακλής, Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Αστέρας Λιανοκλαδίου-Γιούχτας.

Την Κυριακή στην Κόρινθο

Οριστικά την προσεχή Κυριακή στις 4μ.μ. θα διεξαχθεί ο αγώνας πρωταθλήματος του ΠΑΟΒ στην Κόρινθο, για την 2η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Αυτό ζήτησε ο ΠΑΟΒ και έγινε δεκτό από την ΕΠΟ, καθώς η ομάδα έχει αγώνα σήμερα, Τετάρτη, στο Αργος για το Κύπελλο. Εξάλλου, θα έχει τελικά στην διάθεσή της την Κυριακή τους Μικελάτο, Τσεκούρα, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους  με την Εθνική Beach Soccer στους Παράκτιους Μεσογειακούς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot