FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Στην μάχη της Γ΄ Εθνικής- Πρεμιέρα το Σάββατο με Ραφήνα-Κάλεσμα από την Διοίκηση

Ημερομηνία: 08-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας ρίχνεται το Σάββατο στις 4μ.μ., κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας, στο «Γρ. Καλάκος», στην μάχη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, για δέκατη φορά τα τελευταία 11 χρόνια! Ο σταθερός πρεσβευτής της Ηλείας στις εθνικές κατηγορίες, ο ένδοξος Παμβουπρασιακός, με την οργάνωση στα πρότυπα επαγγελματικής ομάδας, απόρροια της μεθοδικής δουλειάς από τους αεικίνητους παράγοντές του, ο ΠΑΟΒ με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις στο γήπεδο «Γρ. Καλάκος», αλλά και με τους 14  παίκτες που τα τελευταία δύο χρόνια συνθέτουν τον βασικό κορμό της ομάδας, συν τις επτά μεταγραφές που έχουν γίνει, θα μπει το Σάββατο στο δυσκολότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην Γ΄ Εθνική, με άλλες 17 ομάδες στον όμιλο από την… μισή Ελλάδα! Με στόχο να σταθεί αντάξιος της ιστορίας του και να ανανεώσει την συμμετοχή του σε εθνική κατηγορία, όσο δύσκολο κι αν είναι κόντρα σε ιστορικές ομάδες όπως ο Βύζαντας Μεγάρων, ο Πανελευσινιακός, η Μαρκό, η Ρόδος, ο Ιάλυσος, ο Παναργειακός, ο Παναιγιάλειος, η Κόρινθος.

Οι «ταύροι» του Ηλία Φωτόπουλου ξεκίνησαν με θετικό τρόπο την σεζόν, με δύο νίκες-προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας και στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για την αυριανή πρεμιέρα. Ο αρχισκόρερ της ομάδας, Βαγγέλης Λαθύρης, αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, μετά το διάστρεμμα που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί κόντρα στον Πανγυθεατικό. Απόντες θα είναι οι δύο ξένοι, ο Αμερικανός μέσος Τζόνστον και ο Ολλανδός μεσοαμυντικός Χουσεΐν, των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί ακόμα.

Κάλεσμα από την Διοίκηση

Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ, μέσω ανακοίνωσής της, καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στη νέα της προσπάθεια στην Γ΄ Εθνική. Στην προσπάθεια να φανεί αντάξια της πορείας της την τελευταία δεκαετία, όπου συμμετείχε διαρκώς και με αξιοπρεπείς παρουσίες στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε την «Μπάρτσα» ψηλά. Όλοι μαζί ραντεβού στο γήπεδο, για να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ. 

Σήμερα, πριν την τελευταία προπόνηση, στις 5μ.μ., θα τελεστεί αγιασμός στο «Γρ. Καλάκος», υπό την παρουσία και του διοικητικού επικεφαλής και Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρεμιέρας

Το ματς του ΠΑΟ Βάρδας με την Θύελλα Ραφήνας, θα διευθύνει ο Νεόφυτος Αντωνιάδης από την Κεφαλονιά με βοηθούς τους Κοκμοτο, Ροκοπάνο από την Αιτωλοακαρνανία. Η πρεμιέρα του 3ου ομίλου θα γίνει σήμερα με το ματς Ελλάς Σύρου – ΑΕΡ Αφάντου.

Παρασκευή 8/9-Ώρα 4.30μ.μ.

Ελλάς Σύρου – ΑΕΡ Αφάντου: Ζέστας (Πειραιά)

Σάββατο 9/9-Ώρα 3μ.μ.

Μαρκό-Ιάλυσος: Σπήλιος (Κορίνθου)

Ώρα 4μ.μ.

ΠΑΟ Βάρδας – Θύελλα Ραφήνας: Αντωνιάδης (Κεφαλονιάς)

Κυριακή 10/10-Ώρα 2μ.μ.

Μύκονος-Ερμιονίδα: Γουρέλης (Αθηνών)

Ώρα 4μ.μ.

Παναιγιάλειος – ΑΕ Μεσολογγίου: Κεφίλης (Κορίνθου)
Βύζας Μεγάρων – Αστέρας Βάρης: Αλατσάκης (Πειραιά)
ΑΟ Πυλίου Κω – Εράνη Φιλιατρών: Κατσίνης (Ανατ. Αττικής)
Ρόδος – Κόρινθος: Κολορίζος (Φθιώτιδας)
Παναργειακός – Πανελευσινιακός: Πετρόπουλος (Αχαΐας)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot