FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Στα Μέγαρα σήμερα κόντρα στον Πανελευσινιακό

Ημερομηνία: 19-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το παρασκήνιο της αναβολής του αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Το ματς του ΠΑΟ Βάρδας στην Ελευσίνα που ήταν προγραμματισμένο για το περασμένο Σάββατο, αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Ελευσίνας όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ το μεσημέρι της Παρασκευής, μόλις 24 ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα! Ο λόγος είναι ένα πρόβλημα στατικότητας που έχουν οι εξέδρες του γηπέδου της Ελευσίνας, με αποτέλεσμα ο Δήμος Ελευσίνας να το κλείσει για να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Το ματς Πανελευσινιακός-ΠΑΟΒ θα διεξαχθεί σήμερα, Τρίτη, στο γήπεδο των Μεγάρων, που έχει συνθετικό χλοοτάπητα, και ώρα 3μ.μ..

Η ηλειακή ομάδα την Παρασκευή εξέφρασε έντονα προς την Ε.Π.Ο. την αντίθεσή της στην αναβολή του αγώνα, 24 μόλις ώρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή του. Κι ένας λόγος ήταν πως οι παίκτες του ΠΑΟΒ, οι μισοί εκ των οποίων είναι από την Πάτρα, το Σαββατοκύριακο είχαν στην πόλη τους τις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Μάλιστα, οι διοικούντες τον ΠΑΟΒ ζήτησαν από την ΕΠΟ το ματς να γίνει κανονικά το Σάββατο στην δεύτερη έδρα που έχει δηλώσει ο Πανελευσινιακός, αλλά προς έκπληξή τους άκουσαν από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας πως ο Πανελευσινιακός δεν έχει δηλώσει δεύτερη έδρα, κάτι που είναι υποχρεωτικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!

Στα Μέγαρα για βαθμούς

Μετά απ’ όλα αυτά ο ΠΑΟΒ ταξιδεύει σήμερα το πρωί στα Μέγαρα για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό και θα δώσει την μάχη του ώστε να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος στην προσπάθειά του να παραμείνει στην Γ΄ Εθνική. Μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου οι «πράσινοι» υποχώρησαν στην ζώνη του υποβιβασμού, δύο βαθμούς πίσω από την Μαρκό, που βρίσκεται στην 11η θέση, η οποία οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Η ηλειακή ομάδα προπονήθηκε το Σάββατο αλλά και την Κυριακή, ενώ θα παραταχθεί πάνοπλη. Το παιχνίδι θα σφυρίξει ο Βαρτσάκης από την Λακωνία με βοηθούς τους Σόβολο από την Λακωνία και Τουρνικιώτη από την Αρκαδία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος