FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Σεφτέ στις μεταγραφές με Κοτσώνη-Ανανέωσαν και οι Παρασκευόπουλος, Βορύλλας

Ημερομηνία: 31-07-2023 | Συντάκτης:

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε χθες την πρώτη μεταγραφή του ενόψει της νέας σεζόν όπου θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Και μάλιστα μια πολύ δυνατή μεταγραφή, ενός παίκτη που έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην άλλοτε Β΄ Εθνική και νυν Super League 2, ενώ έχει περάσει και από τα γήπεδα της Α΄ Εθνικής με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για τον 34χρονο Ηλείο στόπερ, Δημήτρη Κοτσώνη, που επαναπατρίζεται μετά από αρκετά χρόνια για χάρη του ΠΑΟ Βάρδας. Ο κεντρικός αμυντικός από τα Δουνέικα είναι μια σπουδαία μεταγραφή για τους «ταύρους» καθώς έχει πολλές παραστάσεις από τις υψηλότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου κι έχει πετύχει τρεις ανόδους στην Super League με Εργοτέλη, Λαμία και Ιωνικό.

Ο ΠΑΟΒ δυναμώνει πολύ στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχει ο Παπασπηλιόπουλος αλλά και ο Περικλής Πολίτης που είναι εξίσου αποδοτικός και ως στόπερ, πέρα από δεξί μπακ-χαφ. Και θα ακολουθήσουν κι άλλες μεγάλες μεταγραφές…

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ για τον Κοτσώνη χθες το μεσημέρι ήταν η εξής:«Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την πρώτη μεταγραφή του ενόψει της σεζόν 2023-2024, που είναι ο Δημήτρης Κοτσώνης. Ο 34χρονος Ηλείος κεντρικός αμυντικός (γεν. 25/01/1989) έχει 215 συμμετοχές στις υψηλές εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και τεράστια εμπειρία ακόμα και από την Α΄ Εθνική, έχοντας αγωνιστεί στον Άρη Θεσσαλονίκης σε ηλικία 22 ετών, για ενάμιση χρόνο. Είναι ένας από τους λίγους Ηλείους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει ανελλιπώς σε υψηλό επίπεδο την τελευταία 15ετία. Έχει αγωνιστεί επίσης στον Πανηλειακό 6 χρόνια (σε Β’, Γ’ και Δ’ Εθνική), απ’ όπου ξεκίνησε, αλλά και σε Εργοτέλη, Απόλλωνα, Λαμία, Τρίκαλα, Παναχαϊκή, Ιωνικό και Αναγέννηση Καρδίτσας, με όλες αυτές τις ομάδες στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Πανελευσινιακό, στην Γ΄ Εθνική, όπου είχε 21 συμμετοχές και 1 γκολ. Δημήτρη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά».

Δύο ακόμα ανανεώσεις

Εξάλλου, το Σάββατο ο ΠΑΟΒ ανακοίνωσε άλλες δύο ανανεώσεις κι έφτασε τις δέκα τον αριθμό. Έτσι μετά τους Λιόση, Π. Πολίτη, Μικελάτο, Παπασπηλιόπουλο. Διονυσόπουλο, Πλαστουργό και τους τερματοφύλακες Τσεκούρα και Σίνο, ανανέωσαν ο Γιάννης Παρασκευόπουλος και ο Χρήστος Βορύλλας.

H ανακοίνωση για Παρασκευόπουλο:

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Παρασκευόπουλο. Ο 33χρονος Αμαλιαδίτης εξτρέμ θα συνεχίσει στην “Μπάρτσα” για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Διαθέτει εμπειρία και από την Γ΄ Εθνική έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην συγκεκριμένη εθνική κατηγορία με Αστέρα, Αίαντα, Νίκη Τραγανού, Αχαϊκή κ.α. και θα ενισχύσει και αυτός την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Την περασμένη σεζόν είχε 32 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Παμβουπρασιακού. Γιάννη, ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση για Βορύλλα:

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Χρήστο Βορύλλα. Ο 26χρονος Πατρινός γκολκίπερ, που είναι από το καλοκαίρι του 2020 στην ομάδα μας με ένα διάλειμμα λίγων μηνών στον ΑΠΣ Πάτραι στις αρχές της προηγούμενης σεζόν, θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα και μαζί με τους Μάκη Τσεκούρα, Δαμιανό Σίνο θα αποτελέσουν την τριάδα των υπερασπιστών της εστίας μας κατά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ο Βορύλλας έχει παίξει ξανά στην Γ’ Εθνική τόσο με την ομάδα μας όσο και με άλλες ομάδες όπως την Λευκίμμη, τον Πανθηραϊκό, την Παλαιοχώρα Χανίων, τον Θιναλιακό και τον Ατσαλένιο.  Χρήστο, σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και μια καλή σεζόν με την ομάδα μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot