FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Σε ρυθμούς Πανελευσινιακού – Την Τετάρτη 21/9 το ματς Κυπέλλου στο «Γρ. Καλάκος»

Ημερομηνία: 16-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Ε.Π.Ο. ανάρτησε την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και σύμφωνα με το πρόγραμμα ο ΠΑΟ Βάρδας θα υποδεχτεί τον Πανελευσινιακό την προσεχή Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου. H ώρα δεν έχει οριστεί ακόμα αλλά το πιο πιθανό είναι ο αγώνας να διεξαχθεί στις 4.30μ.μ., όπως και τα προηγούμενα εξ αναβολής ματς Κυπέλλου που έγιναν πρόσφατα.

Λόγω του αγώνα Κυπέλλου, ο ΠΑΟΒ ακύρωσε το φιλικό με την Ζάκυνθο, που ήταν προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος», ώστε να παρουσιαστεί «φρέσκος» την Τετάρτη κόντρα στον πανίσχυρο Πανελευσινιακό της Γ΄ Εθνικής, που έχει βλέψεις ανόδου στην Super League 2.

Στα αγωνιστικά, ο Βασίλης Μάρκου ενσωματώθηκε και αυτός την Δευτέρα στην ομάδα κι έτσι θα δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή (πέρα από στόπερ μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας). Στις προπονήσεις έχει επιστρέψει και ο Μπίσα από τον τραυματισμό του (έπαιξε ένα ημίχρονο στο φιλικό του Σαββάτου με τον Πανμοβριακό). O Διονύσης Πλαστουργός που δέχτηκε μια κλωτσιά στον τετρακέφαλο στο φιλικό με τον Πανμοβριακό και αντικαταστάθηκε, είναι καλά και από την Τετάρτη επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι και αυτός διαθέσιμος για το ματς Κυπέλλου. Ως εκ τούτου απόντες θα είναι μόνο οι εδώ και καιρό τραυματίες Νίκος Δούλος και Αντώνης Λιόσης, με τον δεύτερο να ξεκινά χαλαρά από την επόμενη εβδομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος