FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Πρώτος «τελικός» με Αφάντου-Κάλεσμα από την Διοίκηση

Ημερομηνία: 22-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο «Γρ. Καλάκος»

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας δίνει την Κυριακή τον πρώτο από τους επτά «τελικούς» που έχει να δώσει μέχρι το φινάλε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Υποδέχεται στις 12 το μεσημέρι, στο «Γρ. Καλάκος», την Α.Ε. Ροδίων Αφάντου και θέλει απαραιτήτως τη νίκη για να βρεθεί ξανά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή. Ο ΠΑΟΒ βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την 11η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής (εκεί βρίσκεται τώρα η Μαρκό) και τρεις από την 10η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή, στην οποία ισοβαθμούν Μύκονος και Αφάντου. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη την Κυριακή, διαφορετικά η υπόθεση «παραμονή» θα δυσκολέψει πάρα πολύ.

Το Αφάντου είναι μια επικίνδυνη ομάδα που έχει αποσπάσει αρκετούς βαθμούς μακριά από την Ρόδο. Συγκεκριμένα εκτός έδρας έχει δύο νίκες (σε Ελευσίνα και Μύκονο) και έξι ισοπαλίες (σε Ραφήνα, Μεσολόγγι, Ιάλυσο, Μέγαρα, Άργος και Ερμιονίδα), ενώ έχει χάσει έξι φορές.

Ο ΠΑΟΒ καλείται να μπει συγκεντρωμένος και με περίσσιο πάθος στο παιχνίδι του για να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη. Άλλωστε, πλέον τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει και δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα να πετάξει βαθμούς με ομάδες στα μέτρα του στο «Γρ. Καλάκος». Πρέπει δηλαδή να κερδίσει Αφάντου, Ιάλυσο και Βύζαντα στην Βάρδα, ώστε να έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Απών για την ομάδα του Γιώργου Λαμπρόπουλου θα είναι ο Βύρωνας Κούστα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στα Μέγαρα.

Κάλεσμα από την Διοίκηση

Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να την στηρίξουν δυναμικά στο κυριακάτικο παιχνίδι με το Αφάντου. Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ αναφέρει: «Κρίσιμη είναι η αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 12:00 με αντίπαλο την Α.Ε.Ρ. Αφάντου στο γήπεδό μας. Κομβικός αγώνας για την συνέχεια του πρωταθλήματος και προσδοκούμε την νίκη που είναι μονόδρομος.  Η παρουσία σας στο γήπεδο, ενισχύοντας τους ποδοσφαιριστές μας είναι απαραίτητη. Η ομάδα σας χρειάζεται, για μια ακόμη φορά, στο πλευρό της. Μπάρτσα είσαι!».

Σφυρίζει ο Τσαμούρης

Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης από την Μεσσηνία θα σφυρίξει το κρίσιμο παιχνίδι του ΠΑΟ Βάρδας με την Α.Ε.Ρ. Αφάντου. Βοηθοί του θα είναι οι Καραμπέτσος, Π. Νικολόπουλος, επίσης από την Μεσσηνία.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 28ης αγωνιστικής

Σάββατο 23/3

12.30μ.μ.: Α.Ο. Πυλίου Κω-Ιάλυσος: Κατσίνης (Ανατολικής Αττικης)

1.30μ.μ.: Ελλάς Σύρου-Α.Ε. Μεσολογγίου: Γκαϊτατζής (Αθηνών)

3μ.μ.: Ρόδος-Αστέρας Βάρης: Παναγιωτάρας (Αθηνών)

Κυριακή 24/3

12μ.μ.: ΠΑΟ Βάρδας-Α.Ε.Ρ. Αφάντου: Τσαμούρης (Μεσσηνίας)

1μ.μ.: Πανελευσινιακός-Μύκονος: Δαμιανάκης (Πειραιά)

3μ.μ.: Θύελλα Ραφήνας-Κόρινθος: Φωκάς (Αχαΐας)
3μ.μ.: Παναργειακός-Εράνη Φιλιατρών: Παπαδόπουλος (Αθηνών)
3μ.μ.: Βύζας Μεγάρων-Ερμιονίδα: Κεφίλης (Κορίνθου)
3μ.μ.: Παναιγιάλειος-Μαρκό: Δρούζας (Αργολίδας)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος