FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Προχωρά στην συγκρότηση Δ.Σ. με την στήριξη του Μάρκου

Ημερομηνία: 17-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Φως στο τούνελ στα διοικητικά του ΠΑΟΒ καθώς στην ανοιχτή συγκέντρωση της Παρασκευής, παρουσία 40 περίπου προσώπων, αποφασίστηκε ο σύλλογος να προχωρήσει άμεσα σε εκλογές και στην συγκρότηση νέου Δ.Σ., ύστερα από την παραίτηση του προηγούμενου Συμβουλίου, πριν ένα μήνα περίπου. Η συγκέντρωση έγινε υπό την παρουσία του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρκου, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα μπει στο νέο Συμβούλιο και θα στηρίξει σημαντικά, οικονομικά, τον σύλλογο, χωρίς όμως να έχει ηγετική θέση στο διοικητικό σχήμα. Παρών φυσικά ήταν και ο επί πολλά χρόνια επικεφαλής του ΠΑΟΒ, Γιάννης Λέντζας, Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ο οποίος και αυτός παίρνοντας το λόγο είπε πως θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα και να την ενισχύει με όποιον τρόπο δύναται.

Στο νέο Δ.Σ. θα είναι και δύο-τρία άτομα από το απερχόμενο Δ.Σ., ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα είναι κάποιοι άνθρωποι από την περιοχή που και παλιότερα ήταν ενεργά μέλη της ομάδας. Εντός της εβδομάδας θα προκηρυχθούν εκλογές ώστε να αναδειχτεί το νέο Δ.Σ. κι έτσι ο ΠΑΟΒ προχωρά άμεσα στην συγκρότηση του Συμβουλίου που θα οδηγήσει ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Όσο για το ποιος θα είναι ο στόχος του ΠΑΟΒ τη νέα σεζόν, θα ξεκαθαρίσει μετά την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ωστόσο η ιδιαιτέρως αξιόλογη παρουσία του ΠΑΟΒ τα τελευταία 15 χρόνια στο ηλειακό ποδόσφαιρο και η εκπροσώπηση της Ηλείας στη Γ΄ Εθνική για 10 σχεδόν συνεχή χρόνια (9+1), δεν μπορεί παρά να συνάδει με μια πολύ καλή πορεία τη νέα αγωνιστική περίοδο, αντάξια του ονόματος του ΠΑΟΒ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot