FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Πήρε Ζωγόπουλο-Κι επίσημα Κατσιγιάννης

Ημερομηνία: 12-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Γιώργος Ζωγόπουλος

Σήμερα στο «Γρ. Καλάκος» ο αγιασμός για τη νέα σεζόν

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας ολοκλήρωσε την μεταγραφή του καλού Αχαιού επιθετικού Γιάννη Κατσιγιάννη από τον Ατρόμητο Λάππα. Ένας έμπειρος όσο και ικανός σκόρερ, που παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Ατρόμητο Λάππα, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Αστέρα Μιντιλογλίου, Πάτραι, Αιγείρα/Ακράτα, Διαγόρα Βραχνεΐκων και Δία Σαραβαλίου. Ο Κατσιγιάννης προπονείται με τον ΠΑΟΒ από τις 21 Αυγούστου που ξεκίνησε η προετοιμασία.

Επίσης, ο ΠΑΟΒ απέκτησε τον Γιώργο Ζωγόπουλο, που αποχώρησε από τον Αστέρα Αμαλιάδας. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε 11 συμμετοχές την περσινή σεζόν με τον Αστέρα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί επίσης σε Δάφνη Ανδραβίδας, Ηλειακό Βαρθολομιού και Ολυμπιακό Σαβαλίων.

Σήμερα ο αγιασμός

Εξάλλου, σήμερα στις 5.30μ.μ. στο “Γρ. Καλάκος” θα τελεστεί ο αγιασμός της ομάδας ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων (το ερχόμενο Σάββατο στις 7μ.μ. ο ΠΑΟΒ παίζει Σούπερ Καπ με τον Ξενοφώντα στο Ενωσιακό). Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ απευθύνει πρόσκληση σε όλους. Η ανακοίνωση-πρόσκληση του ΠΑΟΒ αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Ο. Βάρδας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο, την τοπική και δημοτική αρχή του δήμου μας, τους χορηγούς, τα μέλη της ΕΠΣ Ηλείας, ανθρώπους ενημερωτικών μέσων, τα μέλη και τους αθλητές του συλλόγου, στον αγιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο «Γρ. Καλάκος» την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 17:30 το απόγευμα. Όλοι μαζί με τους αθλητές, προπονητές και την διοίκηση, για μια ευλογημένη, δημιουργική και νικηφόρα νέα αθλητική χρονιά. Σας ευχαριστούμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot