FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ.-Γενική Συνέλευση στις 7 Ιουνίου και προκήρυξη εκλογών

Ημερομηνία: 24-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι εξελίξεις στον ΠΑΟΒ είναι αλυσιδωτές. Μετά την παραίτηση του γενικού διευθυντή Άκη Παλούμπη και του προέδρου Τάκη Καλογερή, χθες έγινε γνωστό από το σύλλογο πως υπέβαλε την παραίτησή του σύσσωμο το Δ.Σ., ώστε να συγκροτηθεί εξαρχής νέο Δ.Σ., που θα απαρτίζεται από όσους ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στον ΠΑΟΒ τα επόμενα χρόνια. Στις 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση, όπου όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραβρεθούν για να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΒ έφτιαξε και μια Επιτροπή συντονισμού όλων των ενεργειών, που απαρτίζεται από τους Κώστα Παλούμπη, Λευτέρη Στεργιόπουλο και Νίκο Βαμβακάρη, προκειμένου η όλη διαδικασία να γίνει με την καλύτερη δυνατή οργάνωση. Ο ΠΑΟΒ λοιπόν, ανοίγει μια νέα σελίδα, όπως είχαμε γράψει αποκλειστικά προ δύο εβδομάδων, όταν είχαμε προαναγγείλει την παραίτηση σύσσωμου του Δ.Σ., ελέω της πολυετούς ενασχόλησης των ίδιων προσώπων με την ομάδα, η οποία, όπως είναι λογικό, έχει επιφέρει κούραση. Πάντως, ο ΠΑΟΒ είναι ένα σωματείο οργανωμένο με πολλούς ανθρώπους στη Βάρδα και την ευρύτερη περιοχή που αγαπούν πολύ την ομάδα και το πιθανότερο είναι να βρεθεί λύση στα διοικητικά. Όμως αυτό πρέπει πλέον  να αποδειχτεί και στην πράξη, αρχής γενομένης από τη Γ.Σ. της 7ης Ιουνίου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ Βάρδας χθες ήταν η εξής: «O ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει πως ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις, αποφασίστηκε όλο τον Δ.Σ. να παραιτηθεί. Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στο Δημαρχείο Βάρδας, στις 9μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση όπου θα κατατεθούν προτάσεις υποψηφιότητας για το νέο Δ.Σ. και κατά τη Γ.Σ. θα προκηρυχθούν και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες με την Επιτροπή συντονισμού την οποία απαρτίζουν οι Κώστας Παλούμπης, Λευτέρης Στεργιόπουλος, Νίκος Βαμβακάρης. Ο ΠΑΟ Βάρδας βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και το μέλλον του είναι υπόθεση όλων μας».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος