FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη-Παναργειακός 1-1: Γκέλα ολκής!

Ημερομηνία: 29-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99213″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο ΠΑΟΒ ισοφαρίστηκε στο 81΄ παρότι έπαιζε με δύο παίκτες παραπάνω

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη δεν κέρδισε τον Παναργειακό στο «Γρ. Καλάκος» (1-1), σε μια ανέλπιστη «γκέλα» καθώς  έπαιζε στο β΄ ημίχρονο με δύο παίκτες παραπάνω, λόγω αποβολής των Εμέκα, Φλεβάρη στο 41΄ και 43΄ και κατάφερε να ισοφαριστεί στο 81΄! Έτσι, η ηλειακή ομάδα έφτασε τους 8 βαθμούς, οριακά κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΒ προηγήθηκε μόλις στο 5΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χριστόπουλου, γύρισμα του Νικολακόπουλου και κεφαλιά του Δημήτρη Νικολόπουλου. Στο 22΄ ο Βαζ ξέφυγε από δεξιά μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του κόντραρε σε αμυντικούς και έφυγε κόρνερ. Στο 34′ από σέντρα του Χριστόπουλου από αριστερά, ο Ντόμας προσπάθησε να γυρίσει, ενώ ήταν σε καλή θέση για σουτ.

Στο 39΄ ο Σαμπανέι σέντραρε, ο Παναγάκης σούταρε έξω από την περιοχή, άουτ.

Στο 42΄ είχαμε την πρώτη αποβολή, για τον Παναργειακό και συγκεκριμένα του Εμέκα με δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παιχνίδι και δύο λεπτά μετά ο Φλεβάρης αντίκρισε και αυτός τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ από πίσω πάνω στον Λιόση.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΒ δεν θα είχε πρόβλημα να πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ στο β΄ μέρος και να «καθαρίσει» το ματς, έχοντας μεγάλο αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν συνέβη αυτό. Χάθηκαν ευκαιρίες αλλά ο Παναργειακός ήταν αυτός που σκόραρε!

Στο 52΄ από σέντρα του Αγουρίδη ο Παναγάκης έπιασε γυριστό σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 57΄ είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Βαζ όταν έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά ύστερα από γύρισμα του Ντόμα. Στο 81΄ λοιπόν η μπάλα τιμώρησε την ηλειακή ομάδα με τον Τσιρλίδη να ισοφαρίζει 1-1 με ωραία ατομική ενέργεια.

Στο 88΄ είχαμε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου, όταν σουτ του Νικολόπουλου έδιωξε πάνω από την  γραμμή της εστίας  σε κόρνερ αμυντικός των φιλοξενούμενων.

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης (65΄ Ρουγκάλας), Νικολακόπουλος, Αγουρίδης, Ντόμας, Βαζ (78΄ Γούρμος), Σαμπανέι (60΄ Θεοφιλόπουλος), Παναγάκης (70΄ Μακρής).

Παναργειακός: Καπατσιώρης, Φλώρος, Τσάκα, Τζιόλας, Ασπιώτης,  Εμέκα,  Αλαΐν (65΄ Νικολόπουλος),  Φλεβάρης, Χ. Μανιάτης (46΄ Κυριακόπουλος), Τσιριλιδης (87΄  Παιδάκης), Κωτσοβός.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot