FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη: Ώρα αντεπίθεσης!

Ημερομηνία: 11-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Από την Κυριακή κόντρα στη Ζάκυνθο οι «πράσινοι» βάζουν πλώρη για τις πρώτες θέσεις

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη μετά από τρεις αγωνιστικές έχει μία νίκη και δύο ήττες και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία του 7ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου είχε δύσκολο πρόγραμμα με τις δύο ομάδες της Λακωνίας που συγκαταλέγονται στα φαβορί για τον τίτλο και με το Ναύπλιο εκτός έδρας και πλέον το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό. Την προσεχή Κυριακή, στις 4μ.μ., φιλοξενεί τη Ζάκυνθο στο «Γρ. Καλάκος», μια ομάδα έμπειρη μεν, υποδεέστερη δε και με το τρίποντο κόντρα στους νησιώτες θα ξεκινήσει η αντεπίθεση με προορισμό τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Άλλωστε, ακολουθούν άλλα τρία βατά ματς. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» θα πάνε στη Λακωνία (στις 20/10) για να αντιμετωπίσουν τον Πανγυθεατικό, εν συνεχεία θα υποδεχτούν τον Παναργειακό (27/10) και την 7η αγωνιστική (3/11) θα ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο για να κοντραριστούν με το Τσιλιβή. Τέσσερις αντίπαλοι στα μέτρα του ΠΑΟΒ, όπου με μια συγκομιδή 9 τουλάχιστον βαθμών, η ομάδα θα βρεθεί στην πρώτη τετράδα, εκεί όπου είναι και η θέση της με βάση το ρόστερ της.

Προς το παρόν, βέβαια, προέχει ο αγώνας της Κυριακής με τη Ζάκυνθο, όπου οι παίκτες φέρονται αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και να κοιτάξουν τη συνέχεια σαφώς πιο άνετοι βαθμολογικά. Ο ΠΑΟΒ θα παραταχθεί πάνοπλος καθώς δεν υπάρχουν τραυματίες ή τιμωρημένοι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος