FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Νίκη Τραγανού 1-0: «Κλείδωσε» την 3η θέση ο ΠΑΟΒ, παρέμεινε στο +2 από τη ζώνη η Νίκη

Ημερομηνία: 04-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας… δεν χαρίστηκε στη Νίκη Τραγανού. Τη νίκησε 1-0 στο «Γρ. Καλάκος», σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου, καθώς τρία από τα τέσσερα ματς που ακολουθούν μέχρι το τέλος, είναι εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΒ, που αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους Ντόμα, Μικελάτο, με το τρίποντο που πήρε εξασφάλισε ουσιαστικά την 3η θέση, αφού ο τέταρτος Παλληνιακός έμεινε στην ισοπαλία με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και αυτή τη στιγμή η διαφορά τους είναι στους 6 βαθμούς (όπως και με τη Θύελλα Ραφήνας). Για τη Νίκη, το ευχάριστο είναι ότι ηττήθηκε και ο Αχαρναϊκός και παρέμεινε πάνω από τη ζώνη και στο +2 από την ομάδα του Μενιδίου, την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στις 24 Μαρτίου.

1-0 με Γούρμο

Το ντέρμπι ήταν ανοιχτό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν εξαρχής το γκολ. Στο 5΄ το σουτ του Σωτηρόπουλου μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ και στο 8΄ το σουτ του Λιόση απέκρουσε ο Παπαχριστόπουλος. Στο 21΄ επετεύχθη το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο Λιόσης εκτέλεσε κόρνερ, ο Νικολόπουλος έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω και ο  Γούρμος στο δεύτερο δοκάρι  με προβολή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 45΄ η Νίκη λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Ο Σωτηρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Παπαχριστόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Αστοχία στην επανάληψη

Στην επανάληψη, η Νίκη μπήκε πιο δυνατά και στο 63΄ το σουτ του Κώστα Κολοτούρου από σέντρα του αδερφού του, Χαράλαμπου, δεν βρήκε στόχο. Την  ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Βατσή, ενώ στο 65΄ οι  πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Θ. Νικολόπουλος είχε δύο σουτ αμαρκάριστος από τα 4-5 μέτρα (το ένα στο δοκάρι) και εν συνεχεία ο Γούρμος έπιασε γυριστό σουτ άουτ. Στο 72΄ το σουτ του Γεωργιόπουλου από καλή θέση κατέληξε στην αγκαλιά  του  Δημόπουλου και τρία λεπτά μετά το σουτ του Γιώργου Πολίτη πέρασε άουτ. Στο 81΄ η Νίκη ζήτησε έντονα πέναλτι σε χέρι του Πέκεζ σε σέντρα του Σωτηρόπουλου, αλλά ο διαιτητής Καλαμαρης (Αιτ/νίας) έδειξε –σωστά- να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 90′ από σέντρα του Σωτηρόπουλου, την κεφαλιά του Βατσή στο δεύτερο δοκάρι μπλόκαρε ο Δημόπουλος, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Νίκης στο β΄ μέρος. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.

Καλύτεροι από τον ΠΑΟΒ οι Γούρμος, Αγουρίδης, Ζέλιος και Μπούνας, ενώ από τη Νίκη ξεχώρισαν οι Παπαχριστόπουλος, Γεωργιόπουλος, Βατσής στα 30 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε (προερχόταν από τραυματισμό). 

ΠΑΟ Βάρδας: Δημόπουλος, Λιόσης, Ζέλιος (90+′ Θεοφιλόπουλος), Δ. Νικολόπουλος, Ντάζος, Αγουρίδης, Γ. Πολίτης, Π. Πολίτης, Θ. Νικολόπουλος (73′ Πέκεζ), Μπούνας, Γούρμος (85′ Σιδέρης).

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος (66′ Παπαπέτρου), Χ. Κολοτούρος (86′ Καλογερόπουλος), Παπαχριστόπουλος, Γαργαρώνης, Κυριάζος (46′ Ρ. Λούζι), Σκοζάι (64′ Βατσής), Δερμιτζάκης, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Σωτηρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος