FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Νέες προσθήκες οι Μπαρδούσης, Ανδριακόπουλος

Ημερομηνία: 27-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Άγγελος Μπαρδούσης.

Κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Τρίγκα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmai.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας συνεχίζει να επανδρώνει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Έτσι, απέκτησε τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Άγγελο Μπαρδούση και τον νεαρό Αχαιό ακραίο αμυντικό Άγγελο Ανδριακόπουλο. Ο 38χρονος Μπαρδούσης την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον δευτεραθλητή Ηλειακό Λεχαινών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί επίσης σε Αστέρα Αμαλιάδας, Αίαντα και Νίκη Τραγανού.

Ο Αχαιός αμυντικός Άγγελος Ανδριακόπουλος.

Ο  18χρονος Ανδριακόπουλος πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της Κ19 της Παναχαϊκής που κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων της Super League 2. Δύο καλές μεταγραφές για τους «ταύρους» του Χρήστου Καραπίτσου, που ενισχύονται στην άμυνα και θα ακολουθήσουν λίγες ακόμα προσθήκες, ώστε η ομάδα να είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Εξάλλου, ο ΠΑΟΒ είναι κοντά σε συμφωνία με τον έμπειρο Αχαιό τερματοφύλακα Νίκο Τρίγκα που την προηγούμενη σεζόν ήταν στον Ατρόμητο Πατρών, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης, μεταξύ άλλων, στον Διαγόρα Βραχνεΐκων, στη Θύελλα Πατρών, την Αναγέννηση Πατρών και τον Πήγασο Μπεγουλακίου στην Α΄ Αχαΐας.

Την προσεχή Κυριακή ο ΠΑΟΒ θα δώσει το πρώτο του φετινό επίσημο παιχνίδι, με αντίπαλο τον ΑΠΣ Ζάκυνθος της Γ΄ Εθνικής, στο νησί, στο πλαίσιο της 1ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (μονός αγώνας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot