FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Μόνο νίκη με Τσιλιβή!

Ημερομηνία: 20-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Επιτακτικό το τρίποντο στη Ζάκυνθο για να κάνει άλμα παραμονής στη Γ΄ Εθνική

Ο ΠΑΟ Βάρδας έκανε το καθήκον του την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο τον Εθνικό Σκουλικάδου και την προσεχή Κυριακή αντιμετωπίζει μια άλλη ζακυνθινή ομάδα, τον Α.Ο. Τσιλιβή στο νησί. Είναι το πρώτο από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει η ηλειακή ομάδα μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ακόμα ρεπό, αλλά και το ότι τα δύο τελευταία ματς είναι με δυνατούς αντιπάλους, Παναιγιάλειο και Ναυπακτιακό, που ερίζουν για την πρωτιά στον όμιλο, κάνει επιτακτική τη νίκη στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο το Τσιλιβή.

Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, παρά τη νίκη επί του Εθνικού, απέχει μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και περιθώρια απώλειας βαθμών στο ματς με το υποβιβασμένο Τσιλιβή (έχει μόλις 2 βαθμούς) δεν υπάρχουν. Πρόκειται ουσιαστικά για το ματς της χρονιάς για τους «ταύρους». Με νίκη θα πάρουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα και κατά μεγάλο ποσοστό θα εξασφαλίσουν την παραμονή. Με κάθε άλλο αποτέλεσμα θα μπουν σε περιπέτειες, εφόσον η ζώνη έχει ανέβει τόσο ψηλά. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, με 18 βαθμούς είναι σίγουρη η παραμονή στην Γ΄ Εθνική, ίσως όμως και οι 17 αποδειχτούν αρκετοί. Ο ΠΑΟΒ έχει 14 και με τρίποντο την Κυριακή στο νησί, θα έχει σχεδόν όλες τις πιθανότητες υπέρ του για παραμονή στην κατηγορία.

Όλα αυτά τα γνωρίζουν στη Βάρδα και είναι αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο για να είναι σαφώς πιο άνετοι βαθμολογικά και… ψυχολογικά, στα δύο τελευταία ματς με Παναιγιάλειο και Ναυπακτιακό.

Αμφίβολος ο Τσιρίκος

Στα αγωνιστικά, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του τραυματία Παναγιώτη Τσιρίκου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς με τον Εθνικό Σκουλικάδου. Απών θα είναι ο γκολκίπερ Χρήστος Βορύλλας, που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Μίκι Τσίρκοβιτς, που σχεδιάζει τα πλάνα του για «διπλό» στο νησί!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος