FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Μόνο νίκη με Παλληξουριακό-Την Κυριακή στις 5μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος»

Ημερομηνία: 26-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τραυματίας ο Παπασπηλιόπουλος, παίζει ο Λιόσης

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Μετά το ρεπό της Τετάρτης, ο ΠΑΟ Βάρδας επιστρέφει στην μάχη της ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Υποδέχεται την προσεχή Κυριακή, στις 5μ.μ., στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας, τον Παλληξουριακό, για την 4η αγωνιστική των μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ. Η ηλειακή ομάδα έχει δώσει δύο αγώνες κι έχει 4 βαθμούς ενώ εκκρεμεί και η ένσταση κατά του Α.Ο. Λεβάντε για αντικανονική συμμετοχή του Καπετάνη, που θα εκδικαστεί στις 2 Ιουνίου και είναι πολύ πιθανό να την κερδίσει.

Ο Παλληξουριακός έχει 6 βαθμούς επίσης σε 2 αγώνες (έχει κάνει και αυτός ρεπό), έχοντας κερδίσει εντός Αμυκλιακό και Λεωνίδιο. Με πέντε ομάδες να ερίζουν για τρία εισιτήρια ανόδου, καθώς Λεβάντε και Λεωνίδιο έχουν τεθεί ήδη εκτός μάχης, το τρίποντο την Κυριακή αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους «ταύρους». Στο Γρ. Καλάκος είναι πανίσχυροι όπως έδειξαν στο πρωτάθλημα, αλλά και στο πρώτο εντός των μπαράζ με το Λεωνίδιο (2-0) και την Κυριακή έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την νίκη. Αρκεί, βέβαια, να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι, διότι κανένα ματς δεν κερδίζεται χωρίς κόπο…

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Βασίλη Παπασπηλιόπουλου, ο οποίος θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική στον αριστερό του αστράγαλο, όπου τραυματίστηκε στο ματς με το Λεωνίδιο την Τετάρτη 17 Μαΐου.

Ο αρχηγός Αντώνης Λιόσης, που έχει υποστεί διάστρεμμα, θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί, ακόμα και με ένεση αν χρειαστεί, ελέω της κρισιμότητας του αγώνα.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι απολύτως καλά και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα.

Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν δυναμικά την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, το προτελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν.

Η βαθμολογία

(Σε 3 αγώνες)

Παναιγιάλειος (4-2) 6

Παλληξουριακός (3-1) 6

Αμυκλιακός (3-1) 6

——————————–

ΠΑΟ Βάρδας (4-2) 4

Εράνη (6-3) 3

Α.Ο. Λεβάντε (2-8) 1 Λεωνίδιο (1-5) 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος