FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Μόνο νίκη με Εράνη-Μαγνητική ο Πολίτης-Στην Σαρδηνία οι Μικελάτος, Τσεκούρας

Ημερομηνία: 20-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας άφησε πίσω του το ματς με την Κόρινθο, όπου πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά ηττήθηκε με γκολ στο 85΄ και έχει επικεντρωθεί στο ματς της Κυριακής με την Εράνη, γιατην 3η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα και στόχος είναι μόνο η νίκη, για να ξεκινήσει η συγκομιδή βαθμών και η ομάδα να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία. Η Εράνη την περασμένη Κυριακή έφερε ισοπαλία 1-1 με την δυνατή Ρόδο, εντός έδρας. Προηγήθηκε στο 16΄ με πέναλτι του Ηλιόπουλου και ισοφαρίστηκε με τον ίδιο τρόπο στο 50΄ από τον Μπαρμπαρούση. Με την ομάδα των Φιλιατρών ο ΠΑΟΒ έπαιξε αντίπαλος στις 4 Ιουνίου στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, έφερε 1-1 στα Φιλιατρά και σφράγισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Είναι μια ομάδα απολύτως στα μέτρα του ΠΑΟΒ και στα χείλη όλων υπάρχει μία μόνο λέξη, η νίκη.

Μαγνητική ο Πολίτης

Ο Περικλής Πολίτης υποβλήθηκε χθες το μεσημέρι στον Πύργο σε μαγνητική στο αριστερό γόνατο, μετά τον τραυματισμό του στο ματς Κυπέλλου στο Άργος την προηγούμενη Τετάρτη. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής θα βγουν αύριο, ωστόσο, ο 29χρονος αμυντικός νιώθει καλύτερα, πιστεύεται πως έχει αποφύγει τα χειρότερα, δηλαδή κάποια ζημιά στους χιαστούς και μέσω της μαγνητικής θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του και ο τρόπος και χρόνος αποθεραπείας του. Με την Εράνη την προσεχή Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος»  δεν θα αγωνιστεί, όπως δεν αγωνίστηκε ούτε στην Κόρινθο την περασμένη Κυριακή.

Στην Εθνική Beach Soccer οι Μικελάτος, Τσεκούρας

Οι Δημήτρης Μικελάτος, Μάκης Τσεκούρας βρίσκονται από την Δευτέρα στην Σαρδηνία με την Εθνική Beach Soccer για την συμμετοχή στους αγώνες της πρώτης κατηγορίας του EURO Beach Soccer League 2023, που θα διεξαχθεί μέχρι την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Η Εθνική Beach Soccer έχει αγώνες μέχρι και αύριο Πέμπτη για την Φάση των ομίλων και εν συνεχεία ακολουθεί η προημιτελική φάση, οι αγώνες κατάταξης και τα πλέι-άουτ και είναι άγνωστο προς το παρόν το πότε θα ολοκληρώσει τους αγώνες. Αν ολοκληρώσει τους αγώνες την Παρασκευή θα γίνει προσπάθεια οι δύο παίκτες του ΠΑΟΒ να επιστρέψουν το Σάββατο και να είναι στην διάθεση του Ηλία Φωτόπουλου για το ματς με την Εράνη.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Ηλία Φωτόπουλου, με την προετοιμασία να συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot