FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Με τρεις απουσίες στον «τελικό» με Μαρκό

Ημερομηνία: 07-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


Ο ΠΑΟ Βάρδας μετά την ήττα στη Ρόδο από τον Ιάλυσο και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα βρέθηκε για πρώτη φορά εντός της ζώνης του υποβιβασμού και την Κυριακή δίνει ματς με χαρακτήρα «τελικού» με αντίπαλο την Μαρκό, στο «Γρ. Καλάκος», για την 14η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι «ταύροι» θέλουν απαραιτήτως τη νίκη για να επιστρέψουν πάνω από την ζώνη και να δουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Η Μαρκό έχει τρεις βαθμούς περισσότερους από τον ΠΑΟΒ, 20 πόντους, με 5 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες (17-13 γκολ) και είναι μια υπολογίσιμη ομάδα στον όμιλο. Είναι έξι σερί ματς αήττητη με 2 νίκες (επί της Ερμιονίδας εκτός και Παναιγιαλείου εντός) και 4 ισοπαλίες (με Εράνη εντός, Μεσολόγγι εκτός, Πυλί εκτός και Ρόδο εντός). Ο ΠΑΟΒ είναι δυνατός στην «σπίτι» του και αν παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, είναι το φαβορί για τη νίκη.

Το δυσάρεστο είναι πως και σε αυτό το παιχνίδι θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Μικελάτος και Πλαστουργός συμπλήρωσαν κάρτες, ενώ απών θα είναι και ο Παπαχριστόπουλος, ο οποίος λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είναι εκτός Ηλείας για τους επόμενους τέσσερις μήνες και ως εκ τούτου είναι εκτός πλάνων. Εξάλλου, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παύλου Διονυσόπουλου, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στο ισχίο, δεν έπαιξε στη Ρόδο, μέχρι χθες έκανε θεραπείες και σήμερα θα δοκιμάζει το πόδι του.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση, το ίδιο θα γίνει και σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Λαμπρόπουλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot