FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη: Με τέσσερις απουσίες στον Βλαχιώτη!

Ημερομηνία: 10-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Λακωνία για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βλαχιώτη, για την 15η αγωνιστική στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με πολλές και σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι με κάρτες Νικολόπουλος, Αγουρίδης και Κάρδαρης και ο τραυματίας Σιδέρης. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Θοδωρής Σαμπανέι, που εξέτισε την ποινή του. Παρά τα προβλήματα, οι «πράσινοι» του Μίκι Τσίρκοβιτς θα παλέψουν κόντρα στον πρωτοπόρο του Ομίλου για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, όσο δύσκολο κι αν είναι. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Σερβοέλληνα τεχνικού.

Στα μεταγραφικά, ο ΠΑΟΒ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός Βούλγαρου επιθετικού, ο οποίος θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των «πρασίνων». Παράλληλα, θα αποκτηθεί κι ένας τερματοφύλακας και από κει και πέρα θα αποφασιστεί σε συνεργασία με τον Μίκι Τσίρκοβιτς, αν θα προστεθεί στο ρόστερ κι άλλος ένας ποδοσφαιριστής.

Ευχές στον Λέντζα

Την Τρίτη, σύσσωμη η ομάδα του ΠΑΟΒ επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα, ο οποίος χρόνια τώρα στηρίζει δυναμικά το σύλλογο, για να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή. Όλοι στον ΠΑΟΒ τρέφουν απεριόριστη εκτίμηση στον Γιάννη Λέντζα για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και δεν θα μπορούσαν να μην του ευχηθούν δια ζώσης για την ονομαστική του εορτή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος